10 najboljih NFT igara za zaradu i ulaganje u 2022

Podeli:

10 najboljih NFT igara za zaradu i ulaganje u 2022

Od svog uvođenja, nezamenljivi tokeni (NFT)  su dokazali svoju sposobnost da transformišu industriju igara. Poslednjih dana ništa nije bilo zabavnije od NFT igara zasnovanih na blokčejnu. NFT-ovi donose novu eru u kojoj entuzijasti kripto-igara polude za ovim uzbudljivim igrama, posebno zato što dolaze sa povećanom profitabilnošću koja vam omogućava da razmenjujete svoje predmete i likove u igri sa drugim igračima. Većina besplatnih NFT igara obećava trocifreni procenat ili više povrata ulaganja (ROI).

Šta su NFT igre?

Šta_su_NFT_igre

Video igre su jedno od tržišta na kojem NFT mogu da igraju ulogu u pokretanju rasta, jer omogućavaju programerima sadržaja da unovče svoje kreacije, dok igrači mogu da zarade kriptovalute angažovanjem na sadržaju.

U video igrama, NFT se koriste za kreiranje likova, avatara i predmeta koje igrači mogu prikupiti da bi olakšali svoju igru i trgovinu sa drugim igračima. Vrednost predmeta zavisi od njegove upotrebe i retkosti. Programeri postavljaju pametne ugovore koji definišu kako NFT funkcionišu u igri. Ugovori se čuvaju na blokčejnu. Sredstva u igri se trguju kao da su fizička sredstva. Jedna od prvih igara sa NFT likovima bila je CriptoKitties , koja je lansirana 2017. na blokčejnu Ethereum. U CriptoKitties, igrači sakupljaju, uzgajaju i trguju digitalnim mačkama. Svaka mačka je jedinstveni NFT. Pametni ugovori definišu njihove karakteristike i oskudicu, što zauzvrat određuje njihovu vrednost na datom NFT tržištu, kao što je AirNFT

Neke igre Play-to-Earn NFT su dizajnirane kao metaverzumi, u kojima igrači mogu da dobiju nagrade za igranje igre i unapređenje svojih veština. Igre nagrađuju igrače tokenima kriptovaluta, koje mogu koristiti za kupovinu NFT-a.

U ovom članku predstavljamo vam 10 najboljih NFT igara na koje biste trebali paziti u 2022. prema DappRadar -ovoj rang listi. Pronaći ćete neke besplatne NFT igre, NFT igre za zaradu i druge blokčejn igre.

1. Splinterlands

Splinterlands_NFT_igra

Splinterlands je jedna od najpopularnijih besplatnih kartaških igara kojima se može trgovati, sa više od 260.000 korisnika dnevno. Smatra se trenutno najčešće igranom igrom u blokčejn prostoru. Pošto spada u kategoriju najboljih NFT igara igraj za zaradu (P2E), možete zaraditi nezamenljive tokene i digitalni novac samo tako što ćete ih igrati. Da biste počeli da igrate ovu neverovatnu NFT igru, potrebno je da kupite početni paket karata, sledeći korak je da registrujete Steam nalog koji će vam omogućiti da otkrijete karte koje ste kupili na Splinterlands.

2. Aliens Worlds

Aliens_Worlds_NFT_igra

Aliens Worlds je impresivan dodatak listi NFT igara koje možete da zaradite. Ovo je igra za zaradu igra zasnovana na metaverzumu koja ima mogućnost da se izgradi na brojnim lancima blokova kao što su Ethereum, VAKS i Binance Smart Chain (BSC). Jezgro igre je zasnovano na konceptu istraživanja i rudarenja, što dovodi do otkrivanja NFT-ova zasnovanih na imovini u igri kojima se trguje preko sekundarnih NFT tržišta kao što je AirNFT.

3. Farmers World

Farmers_World_NFT_igra

Farmers World je jedna od najvećih zajednica NFT igara sa preko 150000 igrača širom sveta i radi na VAKS NFT Blockchain-u. To je takođe prva poljoprivredna igra koja funkcioniše na NFTs platformi i omogućava vam da za sebe izaberete odgovarajuće alate, da eksploatišete različite resurse, kupite zemlju za izgradnju ogromnih farmi i uživate u fascinantnim iskustvima farmera koji radi u ekosistemu sveta farmera.

4. Axie Infinity

Axie_Infinity_NFT_igra

Axie Infinity je igra za trgovanje i borbu protiv NFT-a u kojoj igrači sakupljaju, uzgajaju, odgajaju, bore se i trguju sa stvorenjima koja se zovu Akies, koja su digitalizovana kao NFT. Da bi mogli da igraju, novi igrači moraju da kupe najmanje tri Aksije. To je projekat zasnovan i na Ethereum-u i na Roninu (Ethereum sidechain napravljen posebno za blokčejn igre), a igrači zarađuju tokene koji se unovčavaju svakih četrnaest dana. Sredstva koja se prikupljaju u igri mogu se razmeniti kao NFT, uključujući virtuelno zemljište.

5. Upland

Upland_NFT_igra

Upland je igra za trgovanje nekretninama sa adresama iz stvarnog sveta. Korisnici mogu da kupuju, prodaju i trguju virtuelnim zemljištem i nekretninama repliciranim u stvarnom svetu. Kada postanu digitalni zemljoposednici, korisnici mogu da grade imanja i zarađuju UPKS novčiće (zamenljivi token na EOS blok lancu, sličan svakoj kriptovaluti). Projekat koristi blockchain da poveže svaku imovinu na platformi Upland sa NFT-om.

6. Crazy Defense Heroes

Crazy_Defense_Heroes_NFT_igra

Mobilna igra Crazy Defense Heroes je osnova za predstojeću igru odbrane tornja na blokčejnu koja koristi NFT i TOVER ERC-20. Igra će biti igra odbrane tornja, donoseći ključne elemente mobilnih igara Crazi Defense Heroes i Crazy Kings u blok lanac. Toranj će se koristiti kao glavna valuta u igri, za kupovinu predmeta kao što su NFT kartice za igre ili za plaćanje taksi za registraciju za igre ili turnire. ‍

7. SecondLive

SecondLive_NFT_igra

SecondLive je igra virtuelnog života zasnovana na Binance Smart Chain (BSC) u kojoj postajete vaš idealni virtuelni avatar i radite mnoge stvari iz stvarnog života u različitim prostorima, kao što su virtuelne izložbe, pevanje i ples, kupovina i rukovanje poslovima.

8. Bomb Crypto

Bomb_Crypto_NFT_igra

Bomb Crypto je jedna od Play-To-Earn NFT igara izgrađenih na BSC mreži, gde igrači upravljaju grupom heroja bombi ili kiborga programiranih da traže BCOIN (BEP20 token koji omogućava vlasnicima da igraju, razmenjuju, investiraju i takođe učestvuju razvoja ekosistema igre) i bore se protiv čudovišta. ‍

9. Crypto Blades

Crypto_Blades_NFT_igra

Crypto Blades je igra za zaradu NFT igra za igranje uloga koju je razvio Riveted Games. Igra se vrti oko sticanja legendarnih Bladesa i moćnih Heroja koji ih drže. Igrači mogu učestvovati u borbi koristeći svoja sredstva za zaradu tokena VEŠTINA (žeton upravljanja za igru). Sredstva su NFT-ovi u vlasništvu igrača iskovani prema standardu ERC-721 i njima se može trgovati na vlasničkom tržištu. CriptoBlades koristi model igranja za zaradu tako što distribuira VEŠTINU igranja i daje vrednost NFT igračima povećavajući njihovu upotrebu kroz buduće funkcije. CriptoBlades može da raste i nagrađuje kao nijedna druga igra na internetu, zahvaljujući snazi blockchaina i BSC-a. ‍

10. DeFi Kingdoms

DeFi_Kingdoms_NFT_igra

DeFi Kingdoms (DFK) je igra, decentralizovana razmena (DEKS), mogućnost fonda likvidnosti (LP) i tržište retkih NFT-ova vođenih korisnim uslugama, a sve se to odvija neprimetno u neverovatno nostalgičnom obliku fantazijske umetnosti piksela. DeFi Kingdoms spaja privlačnost decentralizovanih finansija i trenutni uspon ekonomije Play-to-Earn. Emituje se uživo i na Avalanche i na Harmoni ONE mreži.

Zaključak

NFT igre mešaju popularne žanrove igara sa aspektima blokčejna, što ih čini posebno korisnim za uspostavljanje retkosti i jedinstvenosti. Trenutno su se NFT igre za zaradu pokazale kao najdominantnija sila u kripto prostoru. Do sada bi trebalo da ste upoznati sa NFT-ovima u industriji igara, kao i sa mogućnošću da igrači i preduzetnici profitiraju od njih.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

Menjačnica kriptovaluta

Naša menjačnica vrši sigurnu i brzu konverziju kriptovaluta po povoljnim kursnim stopama.

Edukacija o investiranju

konverzija-edukacija.rs je platforma koja je kreirana u svrhu edukacije i obrazovanja o novim načinima investiranja.

O nama

Naša misija je vrlo jasna – da u jeku vrtoglavog rasta i pada, raznoraznih špekulacija, istina i neistina, prenosimo najtačnije vesti iz sveta kriptovaluta…

Moža vas zanima

USD Coin (UCDC) je digitalna valuta koja je vezana za američki dolar u odnosu 1:1. To je oblik stabelcoina, što znači da je njegova vrednost dizajnirana da ostane stabilna i...
Friend.tech je revolucionarna decentralizovana mreža koja uvodi jedinstven koncept: pretvaranje prijatelja i njihovih mreža u “Shares” ili “Keys”. Ova inovativna platforma omogućava korisnicima da ulažu u društvene mreže svojih prijatelja...
Kriptovalute su osvojile svet brzinom svetlosti. Od lansiranja Bitcoina 2009. godine, kripto tržište je eksponencijalno poraslo, a sada postoje hiljade različitih kripto kovanica koje možete izabrati. Sa uvođenjem novih novčića...
Call Now Button