10 najboljih novih NFT projekata za 2022

Podeli:

10 najboljih novih NFT projekata za 2022

Tokom prošTokom prošle godine, eksplozija rasta u NFT industriji utrla je put za oživljavanje brojnih uzbudljivih novih projekata. Mnogi od ovih projekata nude ubedljivu priliku za investiranje za pametne investitore koji imaju predviđanja da ih identifikuju rano u njihovom životnom veku.

Da bi se razjasnio investicioni pejzaž, u ovom vodiču će se raspravljati o najboljim novim NFT projektima ove godine, pokrivajući nadolazeće NFT-ove pre nego što istakne gde da investirate u ova sredstva danas – bez naknada za transakcije.

Ispod je pregled najboljih predstojećih NFT projekata kojih treba da budete svesni ove godine. U sledećem odeljku će se detaljno raspravljati o ovim novim NFT-ovima, osiguravajući da tačno znate koja sredstva da označite u svom NFT kalendaru .

  • Lucky Block NFTs – Sveukupno najbolji novi NFT projekat za 2022
  • Silks – Popularni NFT projekat sa uzbudljivim P2E elementima
  • Awesome Possums – najbolji NFT fokusiran na mentalno zdravlje i oporavak od zavisnosti
  • VeeFriends – uzbudljiv NFT projekat koji je pokrenuo GariVee
  • Decentraland – Metaverse NFT projekat sa ogromnim potencijalom
  • Meta Triads – Najbolji novi NFT projekat u modnom sektoru
  • Satoshi Runners – NFT projekat vođen zajednice sa uzbudljivom mapom puta
  • Axie Infinity  – Najbolji Metaverse-Gaming NFT projekat za dugoročne investitore
  • WeedGang  NFT projekat sa uzbudljivom budućnošću
  • MekaVerse – NFT Drop inspirisan animeom sa ogromnom zajednicom

UKOLIKO ŽELITE KUPITI NEKI NFT MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Bliži pogled na najbolje predstojeće NFT projekte

Gore navedeni novi NFT projekti pružaju uzbudljive mogućnosti ulaganja za investitore svih nivoa iskustva. Hajde da istražimo svaki od ovih projekata pojedinačno kako biste mogli da steknete dublje razumevanje najboljih NFT-ova za kupovinu ove godine:

Lucky Block NFTs – Sveukupno najbolji novi NFT projekat za 2022

Naš izbor broj jedan kada su u pitanju novi NFT projekti je kolekcija Platinum Rollers Club iz Lucki Block-a. Lucki Block se pojavio kao jedan od najboljih altcoin -a na tržištu, prvenstveno zbog inovativne funkcije kripto-lutrije platforme. Razvojni tim je takođe odlučio da zaroni u NFT prostor tako što je lansirao Platinum Rollers Club, kolekciju od 10.000 NFT-ova smeštenih na Binance Smart Chain-u.

Sami NFT-ovi prikazuju 2D karte sa brojem na prednjoj strani. Međutim, ovi NFT-ovi svoju vrednost crpe iz izuzetnih pogodnosti koje se pružaju vlasnicima – pre svega, automatskim ulaskom u svakodnevne nagradne igre u proseku od 10.000 dolara. Pored toga, 25 NFT-ova u okviru kolekcije Platinum Rollers Club nazvano je „Retka izdanja“ i omogućiće vlasniku da prikupi dupli džekpot ako se njihov broj pojavi.

 

Još jedna uzbudljiva prednost je da svaka osoba koja kupi Lucki Block NFT učestvuje u jednokratnoj nagradnoj igri da osvoji potpuno novi Lamborghini Aventador – u vrednosti od preko 300.000 dolara. S obzirom da se Lucki Block NFT-ovi mogu kovati za samo 1.500 dolara, potencijalna prednost ove kolekcije je eksponencijalna.

Ovi Lucki Block NFT-ovi se lepo kombinuju sa dnevnim izvlačenjem nagrada Lucki Block-a, koje će početi 15. maja . Ova izvlačenja su olakšana putem aplikacije Lucki Block, a korisnici mogu da kupe karte za 5 dolara. Međutim, svi korisnici koji imaju LBLOCK, nativni token Lucki Block-a, dobiće besplatnu kartu za svako izvlačenje.

Nagradni fond za Lucki Block-ove izvlačenja iznosi preko 2 miliona dolara, finansiran kroz transakcijski porez koji se naplaćuje na prodaju LBLOCK-a. To znači da će vlasnici NFT-a koji drže LBLOCK ili kupe ulaznicu imati dve šanse da dobiju svakog dana – jednu kroz NFT izvlačenje nagrada i jednu kroz izvlačenje glavnog džekpota.

Kolekcija Platinum Rollers Club objavljena je 19. marta i može se kupiti preko brzorastućeg tržišta, NFT LaunchPad . Zbog 70k prinosa koje je ostvario LBLOCK nakon izlaska na PancakeSvap i impresivne reklame koju pokreće Lucki Block-ova Telegram grupa , očekuje se da će se ovi NFT-ovi uskoro rasprodati – što znači da investitori moraju brzo da reaguju da bi dobili jedno od ovih vrednih sredstava.

Poznati NFT kupci Džejmi Dževit i Dilijan Vajt su takođe ambasadori brenda za projekat koji obećava.

Silks – Popularni NFT projekat sa uzbudljivim P2E elementima

Još jedan novi NFT projekat koji privlači veliku pažnju je Silks . Silks je metaverzum sa omogućenim blokčeinom koji omogućava korisnicima da poseduju, trguju i zarađuju nagrade od rasnih trkaćih konja. Ovaj uzbudljiv projekat zasnovan je na stvarnim događajima, što znači da svi ‘virtuelni konji’ u igri imaju pandan u stvarnom svetu. Na kraju, ovo omogućava učesnicima u metaverzumu da imaju koristi kada se konj iz stvarnog sveta dobro ponaša u trkama. Takođe dom najboljih NFT Land projekata i najboljih projekata NFT konjskih trka , Silks je vrhunski NFT projekat vredan razmatranja.

Virtuelni svet koji je u osnovi projekta Silks će omogućiti korisnicima da kupuju parcele i izgrade sopstvene štale za smeštaj svojih konja. Značajno je da su ove zemljišne parcele strukturisane kao NFT, koje se mogu monetizovati i trgovati preko Silks tržišta. Konji su takođe strukturirani kao NFT, sa novim grupama konja koji se kovaju svake godine kako bi se poklopili sa stvarnom trgovinom ‘Iearlings’.

Svaki konj u igri će imati jedinstvene osobine i karakteristike proistekle iz trkačkog rekorda i istorije treninga njegovog kolege iz stvarnog sveta. Silks obezbeđuje legitimnost ovih podataka tako što podstiče rudare da provere podatke putem distribucije $SLK, tokena upravljanja Silks platforme. Pošto metaverzom Silks upravlja decentralizovana autonomna organizacija (DAO), ovaj token će imati ključnu ulogu prilikom glasanja o promenama platforme.

Na kraju krajeva, izgleda da će Silks postati jedan od najboljih predstojećih NFT projekata ove godine, jer će pomoći da se iskustvo konjskih trka gejmifikuje za potpuno novu demografsku grupu. Štaviše, priroda Silks-a „plai-to-earn“ (P2E) nudi prostor pametnim investitorima da kupe vredne konje i ostvare pasivni prihod preko $STT – Silk-ovog transakcionog tokena.

Awesome Possums – najbolji NFT fokusiran na mentalno zdravlje i oporavak od zavisnosti

Avesome Possums je jedan od najboljih NFT projekata za 2022. zbog svog jedinstvenog pristupa podizanju svesti i vraćanju u dobrotvorne svrhe. To je prvi svetski NFT projekat direktno usmeren na osnaživanje svesti o mentalnom zdravlju i oporavak od zavisnosti.

Projekat, koji je osnovao Nikolas Brison, ima za cilj da preoblikuje put mentalnog zdravlja i pomogne da se promeni pogrešno shvaćena stigma koja ga okružuje. Članovi tima su bili svedoci da članovi bliske porodice imaju problema sa mentalnim zdravljem i zavisnošću i potpuno su posvećeni tome da ovaj projekat dovedu do masa kako bi napravili promenu.

Tim je kreirao 12.000 NFT-a Avesome Possums koji će biti lansirani u prvoj kolekciji, od kojih će deset biti super retko. Dve hiljade NFT-ova biće hiperrealistične i biće dodeljene najistaknutijim promoterima i ranim usvojiteljima.

Očekuje se da će javna prodaja NFT-a biti aktivna 12. jula 2022. godine, u kojoj će NFT-ovi biti po ceni od 0,08 ETH (maksimalno 5 po novčaniku). Međutim, postoji pretprodaja 48 sati ranije, 9. jula 2022., gde možete dobiti NFT-ove po sniženoj ceni od 0,055 ETH (maksimalno 3 po novčaniku).

Veliki deo prihoda ostvarenog od prodaje NFT-a ići će direktno organizacijama koje daju značajan doprinos svesti o mentalnom zdravlju i lečenju zavisnosti. To uključuje dobrotvorne organizacije kao što su Childmind, Rethink Stigma, Natural High i Shatterproof.

Avesome Possums je napor koji pokreće zajednica, a držanje NFT-a daje korisnicima pristup privatnom Discord serveru prvenstveno fokusiranom na samorazvoj, gde vlasnici Opsuma mogu da se okupe kako bi podelili ideje, znanje i mudrost. Privatna grupa takođe održava redovne provere mentalnog zdravlja koje organizuju profesionalci i pruža podršku zajednicama kojima je projekat namenjen.

Pored privatnog Discord servera, tim je stvorio podsticajnu strukturu za držače oposuma da drže svoje NFT-ove. Podsticajna struktura, nazvana „Put“, je osnova za zadržavanje vlasnika oposuma da ulažu u svoju grupu. To je putokaz koji sugeriše da vlasnici mogu očekivati izdašne poklone ulaznica za događaje i luksuznih praznika, robe, dobrotvornih donacija i studentskih stipendija.

Međutim, tim Avesome Possums razmišljao je dalje jer imaju namere osim „Puta“ da pokrenu sopstvenu dobrotvornu organizaciju koja će sponzorisati 100% troškova za zavisnike koji traže program lečenja. Pored toga, imaju za cilj da pokrenu animiranu seriju, proizvedu VR igru za ulazak u metaverzum i kreiraju podkast Avesome Possums, gde potpuno oporavljeni zavisnici mogu da dele savete sa drugima na sličnom putu.

Kao što možete videti, Avesome Possums je zdrav projekat posvećen stvaranju ekosistema koji može dugoročno da uzvrati zajednicama koje se bore.

VeeFriends – uzbudljiv NFT projekat koji je pokrenuo GariVee

Za one koji se pitaju kako da investiraju u NFT -ove, VeeFriends nudi način za ulazak na ovo rastuće tržište prilagođen početnicima. VeeFriends je NFT projekat koji je kreirao Gari Vainerchuk (GariVee), popularni marketinški guru sa velikim brojem pratilaca na društvenim mrežama. Kolekcija se sastoji od 10.255 NFT-a, koji su dostupni za kupovinu koristeći ETH sa VeeFriends Marketplace-a. Sami NFT-ovi su digitalna umetnost, pri čemu svaki ‘lik’ ima osobine kojima se GariVee divi.

Vlasnicima VeeFriends NFT-ova je dozvoljen pristup VeeCon-u, koji je višednevni poslovni događaj zasnovan na preduzetništvu, kreativnosti i inovacijama. Ovi poslovni događaji koje organizuje GariVee imaju tendenciju da se brzo rasprodaju, tako da se posedovanje VeeFriends NFT-a i dobijanje pristupa smatra ogromnom dobrom.

Određeni VeeFriends NFT-ovi su definisani kao ‘pokloni’, što znači da će vlasnici dobijati poklone od GariVee-a i tima tokom tri godine. Konačno, 300 NFT-ova u okviru ukupne kolekcije definisano je kao „Pristupni“ NFT-ovi, koji omogućavaju jedan na jedan pristup GariVee-u i timu tokom tri godine. Sve u svemu, kombinacija događaja iz stvarnog sveta i faktora preprodaje čine VeeFriends jednim od najboljih novih NFT projekata ove godine.

UKOLIKO ŽELITE KUPITI NEKI NFT MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Decentraland – Metaverse NFT projekat sa ogromnim potencijalom

Ljudi koji ulažu u najbolje metaverse novčiće verovatno će već biti svesni Decentralenda. Jednostavno rečeno, Decentraland je onlajn svet zasnovan na Ethereum blok lancu koji omogućava korisnicima da kreiraju sopstvene avatare i kupuju parcele virtuelnog zemljišta. Značajno je da je svet Decentralenda strukturiran kao decentralizovana autonomna organizacija (DAO), što znači da korisnici u svetu imaju potpunu kontrolu nad pitanjima upravljanja.

Sva osnovna digitalna sredstva u svetu Decentralend-a su strukturirana kao NFT. Ovo uključuje zemljišne parcele (zvane ZEMLjIŠTE), odeću, kozmetiku i još mnogo toga. Uzbudljivo je to što se ovim NFT-ovima može trgovati preko korisnika preko Decentraland Marketplace-a koristeći MANA, svetski izvorni token. Ne samo da se MANA koristi za transakcije u igri, već i investitori u kriptovalute mogu kupiti MANA kako bi spekulisali o rastu Decentralenda.

 

Na kraju krajeva, potencijal za Decentralendov svet je beskrajan, sa učesnicima u metaverzumu koji mogu da koriste svoju virtuelnu zemlju kako god žele. Oglašivači već uzimaju u obzir potencijal Decentralend-a, sa prostorom za brendove da kreiraju virtuelne bilborde unutar metaverzuma. Konačno, iako su naknade za GAS i dalje izuzetno visoke na Ethereum-u, predstojeći prelazak mreže na Ethereum 2.0 bi trebalo da reši ovaj problem – što bi moglo da pruži značajan podsticaj rastu Decentralend-a.

Meta Triads – Najbolji novi NFT projekat u modnom sektoru

Meta Triads je jedan od najzanimljivijih predstojećih NFT kovnica, koji sadrži 10.000 digitalnih umetničkih dela sa dodatnim pogodnostima. Kolekcija je podjednako podeljena na ljude, hibride i humanoide, dok je preostali specijalni NFT označen kao ‘trijada’. Iako su sami NFT-ovi privlačni za digitalnu umetnost koju vlasnici mogu da pokažu, investitorima su zanimljive dodatne pogodnosti.

Tim koji stoji iza Meta Triads razvija tržište gde modni brendovi mogu kreirati virtuelne kolekcije unutar metaverzuma. Ovo se smatra sledećim korakom za modnu industriju i mogao bi masovno da poraste u narednoj godini. Svi vlasnici Meta Triads-a će takođe posedovati deonice na ovom tržištu i zarađivati TRIA dolara kako tržište raste i prodaja se vrši. $TRIA je izvorni token tržišta i u suštini pruža prostor vlasnicima NFT-a da generišu pasivni tok prihoda.

 

Meta Triads već privlači pažnju hiljada ljudi na društvenim medijima, a Discord server projekta se već približava 30.000 učesnika. Sama kolekcija bi trebalo da bude iskovana 14. marta , sa svakim NFT po ceni od 0,18 ETH – što je jednako 456 dolara u vreme pisanja. Meta Triads NFT će u početku biti dostupni za kupovinu preko OpenSea-a , iako će investitori koji propuste pad takođe moći da kupe ove NFT-ove preko sekundarnog tržišta.

 

Satoshi Runners – NFT projekat vođen zajednice sa uzbudljivom mapom puta

Satoshi Runners je kolekcija od 7.777 NFT-ova sa sajberpankom tematikom koja nastoji da kombinuje privlačnost digitalne umetnosti sa dodatnim investicionim pogodnostima. Sama umetnost je animirana i sadrži likove sa jedinstvenim osobinama, od kojih svaki drži drugačije oružje. Razvojni tim je već sarađivao sa vodećim NFT preduzetnicima, zajedno sa izborom vlasnika Bored Ape Iacht Club-a, kako bi osigurao da digitalna umetnost bude što privlačnija.

Međutim, Satoshi Runners tim ima za cilj da stvori živu zajednicu istomišljenika, sa Discord serverom koji već ima preko 20.000 članova. U osnovi kolekcije Satoshi Runners je program za ulaganje i uzgoj, koji će vlasnicima NFT-a omogućiti da ostvare redovan prihod od svoje imovine. Štaviše, tim za programere planira da pokrene dalje kolekcije, a sadašnjim vlasnicima NFT-a se nudi rani pristup uzbudljivim kapljicama.

 

Gledajući unapred, mapa puta Satoshi Runners-a sa detaljima o planovima za kupovinu parcela virtuelnog zemljišta na Sandbok-u i Decentralendu – dva vodeća metaverzalna projekta koja stvaraju talase na kripto tržištu. Takođe se planira lansiranje kolekcije 3D Satoshi Runners, koja bi mogla da se integriše sa ovim metaverzalnim projektima. Sve u svemu, izgleda da će Satoshi Runners imati ogromnu budućnost pred sobom, što ga čini jednim od najboljih novih NFT projekata koje treba ra

Axie Infinity  – Najbolji Metaverse-Gaming NFT projekat za dugoročne investitore

 

Još jedan dodatak listi novih NFT igara je Akie Infiniti. Iako je Akie Infiniti prvobitno pokrenut 2018. godine, projekat je tek počeo da stvara zamah poslednjih meseci i izgleda da će ove godine eksponencijalno rasti. Pojednostavljeno, Akie Infiniti je virtuelni svet zasnovan na Ethereum-u gde korisnici mogu da poseduju i uzgajaju „Aksije“ – stvorenja u svetu koja imaju jedinstvene karakteristike.

Kao i Decentralend, ova stvorenja su strukturirana kao NFT i mogu se trgovati sa drugim korisnicima na Akie Infiniti Marketplace-u. Transakcije se dešavaju pomoću $AKSS, izvornog tokena Akie Infiniti-a. Štaviše, špekulativni investitori takođe mogu kupiti Akie Infiniti kako bi bili izloženi rastu ovog virtuelnog sveta. Konačno, kombinacija mogućnosti ulaganja i virtuelnog igranja čini Akie Infiniti privlačnim za različite demografske kategorije.

 

Zanimljivo je da Akie Infiniti ima element plai-to-earn (P2E), gde korisnici mogu da se bore sa svojim aksijima protiv osovina drugih korisnika i generišu nagrade. Pobednik ovih bitaka je nagrađen u $SLP, ERC-20 tokenu kojim se može trgovati na glavnim berzama kriptovaluta. Gledajući unapred, kako sve više ljudi gravitira platformi, potencijal za zaradu će se povećati – zbog čega Akie Infiniti trenutno stvara toliko buke na tržištu.

WeedGang  NFT projekat sa uzbudljivom budućnošću

Postepena legalizacija marihuane širom Kanade i SAD omogućila je uzbudljivim preduzećima i projektima da se pojave u ovoj industriji. VeedGang je jedan primer NFT projekta zasnovanog na marihuani, pri čemu svaki NFT u kolekciji prikazuje različite sojeve kanabisa. Razvojni tim koji stoji iza VeedGang-a ima veliko iskustvo u uzgoju i uzgoju, osiguravajući značajan stepen kredibiliteta iza ove kolekcije.

Međutim, NFT su samo jedan deo strateške igre VeedGang. Igra omogućava korisnicima da uzgajaju različite vrste i zarade $RAKS, virtuelnu valutu u igri. Na kraju, ovo pruža put za stvaranje živopisnog ekosistema gde korisnici mogu da unovče svoje podvige u igri i da se suoče sa drugim korisnicima u PvP bitkama.

Osim virtuelnih koncepata, VeedGangov tim ima za cilj da obezbedi ulazak u događaje i klubove iz stvarnog sveta. Očekuje se da će u budućnosti biti VeedGang roba, pa čak i pristup drugim uzbudljivim lansiranjima NFT-a. Kako se legalizacija marihuane nastavlja, ovaj NFT projekat će verovatno rasti u popularnosti i ponuditi način da određena demografija generiše pasivan prihod kroz svoje interese i stručnost.

MekaVerse – NFT Drop inspirisan animeom sa ogromnom zajednicom

Još jedan od najboljih novih NFT projekata kojih treba biti svestan je MekaVerse. MekaVerse je kolekcija od 8.888 digitalnih umetničkih NFT-ova definisanih kao ‘Mekas’. Umetnička dela zasnovana na ‘Mobile Suit Gundam’, popularnoj anime seriji, koja dodaje dalju popularnost ovoj kapljici. Kao i druge NFT kolekcije, MekaVerse NFT sadrže jedinstvenu kombinaciju osobina i karakteristika, obezbeđujući da svako umetničko delo ima stepen retkosti.

Od pokretanja krajem 2021. godine, zajednica MekaVerse-a je eksponencijalno rasla, a zvanični Tvitter nalog sada ima preko 267.000 pratilaca. Osim što poseduju jedinstveno delo digitalne umetnosti, vlasnici MekaVerse NFT-a takođe postaju deo specifične „frakcije“. Zauzvrat, ovo omogućava pristup ekskluzivnim događajima za članove te frakcije.

 

U vreme pisanja ovog teksta, prosečna cena za MekaVerse NFT se kretala oko 2.700 dolara, sa obimom prodaje od 236.000 dolara tokom prošle nedelje. Međutim, neke Meke se smatraju ređima od drugih – Meka #6674 je prodata za preko 18.000 dolara pre samo nekoliko dana! Sve u svemu, MekaVerse NFT-ovi nude odličan način za investitore da postanu deo rastuće zajednice, dok istovremeno imaju koristi od povećanja vrednosti u budućnosti.

UKOLIKO ŽELITE KUPITI NEKI NFT MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Kako pronaći najbolje nove NFT projekte

Ako se pitate kako da efikasno ulažete u NFT , ključno je da znate gde da tražite NFT padove visoke vrednosti. Imajući to na umu, u nastavku su predstavljene tri najbolje strategije koje treba slediti da biste identifikovali najbolje nove NFT projekte: 

Koristite pouzdan NFT kalendar

Bez obzira da li želite da pratite predstojeće Solana NFT projekte ili želite da vidite projekte koji se pokreću na drugim blok-čejnovima, mudro je koristiti tačan NFT kalendar . Kao što naziv implicira, ovi kalendari detaljno prikazuju sve značajne padove koji se dešavaju u narednim mesecima, što olakšava praćenje projekata za koje ste zainteresovani. Pošto ima toliko NFT padova koji se dešavaju svakog meseca, najbolje je koristiti NFT kalendar koji se fokusira samo na verodostojne padove koje nude solidni razvojni timovi kako bi se izbegao pad niskog kvaliteta.

Pogledajte Top NFT Marketplaces

Mnoge od najboljih NFT aplikacija i tržišta će istaći glavne predstojeće padove na svom korisničkom interfejsu. Odličan primer za to je Cripto.com, koji ima namensku stranicu „Drops“ na kojoj se nalaze novi NFT projekti koji će uskoro biti pokrenuti. Ove platforme imaju tendenciju da omogućavaju korisnicima da se pretplate na listu e-pošte koja će obavestiti korisnike kada će ispuštanje biti objavljeno – pružajući prostor za ulaganje u NFT-ove pre nego što se rasprodaju. 

Pratite društvene mreže

Konačno, zbog popularnosti NFT-a kod maloprodajnih investitora, društveni mediji su odličan resurs za pronalaženje uzbudljivih novih NFT projekata. Postoje različiti načini da se to uradi, iako je praćenje vrhunskih NFT kreatora na Tviteru odličan način da čujete o predstojećim padovima pre bilo koga drugog. Alternativno, različiti Tvitter nalozi su posvećeni informisanju svojih sledbenika o uzbudljivim NFT projektima u realnom vremenu, što može biti dragoceno sredstvo.

Gde kupiti predstojeće NFT projekte

Konačno, sada kada razumete koji su najbolji novi NFT projekti, hajde da skrenemo pažnju na proces kupovine. Kao što ćete verovatno znati, NFT-ovi se mogu kupiti preko namenskih NFT tržišta, bilo pomoću FIAT-a ili kriptovaluta. Iako postoje različite opcije koje možete izabrati, naš izbor za najbolje NFT tržište je Cripto.com.

Iako je Cripto.com najpoznatiji po svojim uslugama razmene kriptovaluta, platforma se uključila u NFT prostor tokom 2021. godine i sada nudi namensko NFT tržište. Korisnici mogu da kupe NFT-ove sa Cripto.org blockchaina i Ethereum blockchaina, obezbeđujući širok spektar sredstava za izbor. Posebno, Cripto.com omogućava korisnicima da kupuju ove NFT-ove koristeći kreditnu ili debitnu karticu – što znači da nema potrebe da prethodno kupuju Ethereum (ili neku drugu kriptovalutu) kako bi olakšali svoju investiciju.

Još jedna sjajna stvar kod Cripto.com je da platforma ne naplaćuje nikakve naknade kada kupite NFT. Ovo je u suprotnosti sa nekim drugim platformama koje naplaćuju naknadu za transakciju prilikom kupovine. Konačno, Cripto.com je već sarađivao sa imenima visokog profila kao što je Snoop Dogg na lansiranju NFT kolekcija, što stvara put za pokretanje više projekata vođenih slavnim ličnostima u budućnosti! 

Najbolji novi NFT projekti – zaključak

U zaključku, ovaj vodič je predstavio sveobuhvatan pregled najboljih novih NFT projekata kojih treba biti svestan ove godine, naglašavajući njihove karakteristike i potencijal vrednosti. Razumevanjem predstojećih NFT projekata sa najvećim potencijalom, vi ćete se postaviti u najbolju poziciju da donosite efikasne investicione odluke na duži rok.

Ako želite da investirate u neke od predstojećih NFT padova pomenutih ranije, preporučujemo vam partnerstvo sa Cripto.com. Cripto.com omogućava korisnicima da kupuju NFT koristeći kreditnu ili debitnu karticu – sve bez plaćanja bilo kakvih velikih naknada za transakcije!

le godine, eksplozija rasta u NFT industriji utrla je put za oživljavanje brojnih uzbudljivih novih projekata. Mnogi od ovih projekata nude ubedljivu priliku za investiranje za pametne investitore koji imaju predviđanja da ih identifikuju rano u njihovom životnom veku.

Da bi se razjasnio investicioni pejzaž, u ovom vodiču će se raspravljati o najboljim novim NFT projektima ove godine, pokrivajući nadolazeće NFT-ove pre nego što istakne gde da investirate u ova sredstva danas – bez naknada za transakcije.

UKOLIKO ŽELITE KUPITI NEKI NFT MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Konverzija.rs je platforma koja je kreirana u svrhu edukacije i obrazovanja o kriptovalutama, blockchain-u i decentralizaciji. 

Pročitajte najnovije vesti iz kategorije ALTKONI.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

Menjačnica kriptovaluta

Naša menjačnica vrši sigurnu i brzu konverziju kriptovaluta po povoljnim kursnim stopama.

Edukacija o investiranju

konverzija-edukacija.rs je platforma koja je kreirana u svrhu edukacije i obrazovanja o novim načinima investiranja.

O nama

Naša misija je vrlo jasna – da u jeku vrtoglavog rasta i pada, raznoraznih špekulacija, istina i neistina, prenosimo najtačnije vesti iz sveta kriptovaluta…

Call Now Button