5 Najboljih NFT Novčanika u 2022

Podeli:

5 Najboljih NFT Novčanika u 2022

HAJP oko NFT-a je stvarna. Nezamenljivi tokeni su dokazali svoje mogućnosti kao izuzetni alati za tokenizaciju stvarnih i digitalnih sredstava sa boljom garancijom vrednosti. NFT-ovi (nezamenljivi tokeni) se u osnovi odnose na jedinicu podataka u digitalnoj knjizi, koja se naziva blockchain. Blokčejn obezbeđuje sertifikaciju za jedinstvenost i neprenosivost predmetnog digitalnog sredstva. Stoga, NFT-ovi imaju vrednost jedinstvenosti što dovodi do njihovog većeg vrednovanja. Istovremeno, takođe je važno pogledati najpopularnije NFT novčanike. Zašto bi trebalo da brinete o NFT novčanicima? Hajde da saznamo odgovor u ovoj sledećoj diskusiji.

Važnost NFT novčanika

Pre svega, važno je razumeti da nezamenljivi tokeni nude značajno poboljšanje u odnosu na relativno jednostavnu ideju kriptovalute. Mnogi novi finansijski sistemi uključuju komplikovane sisteme trgovanja i pozajmljivanja sa podrškom za različite kategorije imovine kao što su umetnička dela, nekretnine i ugovori o pozajmljivanju. NFT u osnovi nude ogromnu prednost za ponovno pronalaženje infrastrukture za upravljanje finansijskim uslugama širom sveta.

Istovremeno, njihove mogućnosti da omoguće digitalno predstavljanje fizičkih sredstava takođe ukazuju na povoljna obećanja vezana za domen NFT. Međutim, trebaće vam najbolji dostupni NFT novčanik koji će vam pomoći da kupite, držite, prodajete ili trgujete NFT-ovima. Trebaće vam novčanik sa mogućnostima za držanje kriptovaluta i NFT-a. U skladu sa valutama koje prihvata vaš NFT provajder, NFT novčanik bi trebalo da nudi mogućnost kupovine kriptovalute kao što je Eterium.

Razumevanje NFT novčanika

Čak i ako domen NFT-a i dalje raste, on ima potencijal da revolucioniše tradicionalna tržišta za umetnike i kolekcionare. S druge strane, trebao bi vam vrhunski NFT novčanik kao obavezan alat za osiguranje učešća u domenu NFT-a u nastajanju. Međutim, takođe je važno znati funkciju NFT novčanika i osnovne osobine koje morate tražiti u najboljem NFT novčaniku.

NFT novčanici su digitalni novčanici koji vam pomažu da skladištite NFT i kriptovalute na jednom mestu. Novčanici vam pomažu da dobijete dodatnu imovinu uz kupovinu stvari sa imovinom u vašem vlasništvu. Ogroman porast NFT kupovine u poslednje vreme takođe je doveo do razvoja funkcionalnosti u NFT novčanicima za čuvanje NFT umetnosti nakon kovanja ili kupovine. Zanimljivo je da NFT novčanik zapravo nema sredstva u digitalnoj verziji određenog bankovnog računa. 

Naprotiv, novčanik čuva samo informacije o lokaciji vaših sredstava na blokčejnu. Sada biste naišli na još jedan problem da pronađete NFT novčanik koji najbolje odgovara vašim potrebama. Svi NFT novčanici imaju različite karakteristike i morate paziti na osnovne osobine da biste izbegli bilo kakvu zabunu.

Različite karakteristike koje treba tražiti u najpopularnijim NFT novčanicima

Najvažnije karakteristike koje vam mogu pomoći da pronađete idealan NFT novčanik prema vašim zahtevima uključuju sledeće:

User-friendli

Najvažnija osobina koju treba da tražite u najboljem NFT novčaniku je prijateljski korisnički interfejs. Nezamenljivi tokeni su već komplikovan koncept za početnike. Dakle, ne bi vam trebao komplikovan korisnički interfejs u vašem NFT novčaniku da bi stvari bile još gore. Zbog toga je važno tražiti NFT novčanike koji nude poboljšanu lakoću podešavanja i upotrebljivost.

Kompatibilnost unakrsnih lanaca

Sledeći ključni aspekt koji se može pronaći u vrhunskom NFT novčaniku odnosi se na kompatibilnost unakrsnih lanaca. Popularnost Ethereuma zajedno sa ogromnom bazom programera čini ga preferiranom platformom za NFT korisnike. Stoga možete pronaći većinu novčanika koji podržavaju standardne tokene zasnovane na ERC-721. U isto vreme, treba da imate na umu da ako morate da kujete, kupujete ili prodajete NFT na drugim mrežama, potreban vam je novčanik koji ima kompatibilnost unakrsnih lanaca.

Podrška za više uređaja

Još jedan značajan aspekt za odgovor „Koji novčanik je najbolji za NFT “ je podrška za više uređaja. Trebalo bi da budete u mogućnosti da koristite novčanik kao web ekstenzije ili aplikacije za desktop i mobilne uređaje. šta je bolje? NFT novčanik koji radi na dva uređaja istovremeno omogućavajući sinhronizaciju transakcija u realnom vremenu.

Lista najboljih 5 NFT novčanika

1. Metamask

metamask

Najvažniji izbor među kandidatima za najbolji NFT novčanik definitivno bi bio Metamask . Počeo je kao proširenje pretraživača za omogućavanje direktnih veza između korisnika i decentralizovanih aplikacija. Osnivačka kompanija, ConsenSis, predstavila je mobilnu verziju Metamaska 2020. godine sa jedinstvenim karakteristikama. Sadržao je jednostavan interfejs za omogućavanje prikupljanja NFT tokena uz olakšavanje interakcije sa drugim decentralizovanim aplikacijama. 

Metamask može pomoći korisnicima u kreiranju Ethereum novčanika za direktno povezivanje sa svim Ethereum platformama za kovanje i trgovanje. Zanimljivo je da je Metamask jedan od najpopularnijih NFT novčanika zbog svojih posebnih prednosti. Pre svega, nudi obećavajuću lakoću podešavanja uz sinhronizaciju transakcija kroz mobilne i veb ekstenzije. Zanimljivo je da mobilna verzija Metamaska takođe nudi ugrađeni pretraživač za istraživanje DeFi aplikacija i NFT-ova.

2. Coinbase novčanik

coinbase_wallet

Reputacija Coinbase novčanika kao vrhunskog NFT novčanika potiče od činjenice da je pogodan za početnike. Coinbase pomaže korisnicima da šalju i primaju NFT sa korisničkim imenima umesto da koriste javne adrese novčanika. Korisnička imena obezbeđuju fleksibilnost NFT transakcija sa sličnostima sa PayPal transakcijama. Prema tome, početnici ne bi imali poteškoća u radu sa NFT-ovima sa Coinbase novčanikom.

Što je najvažnije, Coinbase Vallet nudi podršku za većinu značajnih imena u kripto svetu kao što su Bitcoin , Ripple , Litecoin, Stellar Lumens, kao i ERC-20 tokeni. Kao idealan NFT novčanik koji je najprikladniji za početnike, Coinbase Vallet se takođe može pohvaliti aplikacijom prilagođenom korisniku koja pomaže u držanju sopstvenih sredstava. Kao rezultat toga, manja je verovatnoća da ćete izgubiti prava na digitalnu imovinu u vašem vlasništvu sa Coinbase novčanikom.

2. Coinbase novčanik

Reputacija Coinbase novčanika kao vrhunskog NFT novčanika potiče od činjenice da je pogodan za početnike. Coinbase pomaže korisnicima da šalju i primaju NFT sa korisničkim imenima umesto da koriste javne adrese novčanika. Korisnička imena obezbeđuju fleksibilnost NFT transakcija sa sličnostima sa PayPal transakcijama. Prema tome, početnici ne bi imali poteškoća u radu sa NFT-ovima sa Coinbase novčanikom.

Što je najvažnije, Coinbase Vallet nudi podršku za većinu značajnih imena u kripto svetu kao što su Bitcoin , Ripple , Litecoin, Stellar Lumens, kao i ERC-20 tokeni. Kao idealan NFT novčanik koji je najprikladniji za početnike, Coinbase Vallet se takođe može pohvaliti aplikacijom prilagođenom korisniku koja pomaže u držanju sopstvenih sredstava. Kao rezultat toga, manja je verovatnoća da ćete izgubiti prava na digitalnu imovinu u vašem vlasništvu sa Coinbase novčanikom.

3. AlphaVallet

Alpha_wallet

Sledeći značajan dodatak među odgovorima na „ Koji novčanik je najbolji za NFT “ odvešće vas na AlphaVallet . To je u osnovi blokčejn novčanik otvorenog koda zasnovan na Ethereum-u i podržava funkciju kovanja NFT- a i njihovog prikupljanja. Neke od aplikacija podržanih direktno u AlphaVallet-u uključuju ChainZ Arena, OpenSea, CriptoKitties i mnoge druge.

Pored toga, aplikacija AlphaVallet takođe obezbeđuje kompatibilnost sa svim sredstvima u igri zasnovanim na Ethereum-u. Neki kritičari AlphaVallet-a takođe ukazuju na činjenicu da je dostupan samo na mobilnom telefonu. Međutim, veb lokacija predstavlja širok spektar alata otvorenog koda koji pomažu preduzećima, stvaraocima umetnosti i programerima da iskoriste različite varijacije tokenizacije povezane sa blokčeinom . Ugrađeni veb3 pretraživač u AlphaVallet-u takođe omogućava funkcionalnost za istraživanje drugih DeFi aplikacija i decentralizovanih aplikacija.

4. Enjin

enjin

Kada tražite najbolji NFT novčanik, možda ćete naići i na Enjin . To je zanimljiv novčanik zasnovan na blokčejnu koji omogućava prikupljanje NFT-ova u igri, kao i drugih kolekcionarskih predmeta. Enjin nudi opciju za držanje NFT-a i kriptovaluta. Štaviše, Enjin NFT novčanik takođe nudi tržište koje omogućava trgovanje digitalnom imovinom. Morali biste da koristite izvorni token projekta Enjin, tj. ENj, na tržištu.

Korisnici mogu da dobiju pregledač jednim klikom za pristup različitim tipovima decentralizovanih aplikacija zasnovanih na Ethereum-u, kao što su DeFi aplikacije. Faktor koji najviše obećava u korist Enjina je to što nudi najbolji NFT novčanik sa privlačnim korisničkim interfejsom za NFT kolekciju. Štaviše, Enjin takođe nudi mogućnost korisničke podrške koja ga razlikuje od ostalih dobavljača novčanika.

5. Trust Vallet

trust_wallet

Takođe možete pronaći Trust Vallet kao još jedan obećavajući izbor među najpopularnijim NFT novčanicima . To je poznata opcija mobilnog novčanika pogodna za NFT kolekcionare sa više od 5 miliona korisnika. Korisnici mogu da otkriju listu decentralizovanih aplikacija za umetnička tržišta na Trust Vallet-u za obezbeđivanje pristupa jednim klikom do sajtova kao što su Akie Infiniti, OpenSea i drugi.

Čak i ako Trust Vallet ne dozvoljava NFT transfere, može pomoći korisnicima u čuvanju i upravljanju svojim sredstvima na platformi. Zanimljivo je da Trust Vallet pruža izvornu integraciju za renomirane javne lance kao što su Ethereum Classic i Binance Smart Chain. Pristup NFT aplikacijama jednim klikom u Trust Vallet-u služi kao snaga koja najviše obećava. Pored toga, kompatibilnost sa više blokčejn mreža mogla bi dugoročno otvoriti dodatne mogućnosti.

Zaključak

Od sada smo usred ogromne revolucije u svetu tehnologije. Godina 2021. nam je pokazala ogromne finansijske izglede povezane sa NFT. Polako, mnogi ljudi su počeli da pokazuju interesovanje za NFT. Nakon toga, potražnja za najboljim NFT novčanikom bi takođe porasla kada će više korisnika tražiti ulazak u NFT domen. Međutim, važno je napomenuti da smo u prvim danima NFT prikupljanja i trgovanja. Zbog toga je veoma važno nabaviti osnove kao što je NFT novčanik da biste imali najbolje od ovog novog domena u nastajanju. Dakle, vreme je da krenete napred i izaberete među najboljim NFT novčanicima pre nego što zaronite u svet NFT-a.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

Menjačnica kriptovaluta

Naša menjačnica vrši sigurnu i brzu konverziju kriptovaluta po povoljnim kursnim stopama.

Edukacija o investiranju

konverzija-edukacija.rs je platforma koja je kreirana u svrhu edukacije i obrazovanja o novim načinima investiranja.

O nama

Naša misija je vrlo jasna – da u jeku vrtoglavog rasta i pada, raznoraznih špekulacija, istina i neistina, prenosimo najtačnije vesti iz sveta kriptovaluta…

Call Now Button