5 novih kriptovaluta za kupovinu

Podeli:

5 novih kriptovaluta za kupovinu

Sa skoro 16.000 digitalnih sredstava koja su sada u opticaju, znati u koju kriptovalutu ulagati može biti izazov. Na kraju krajeva, sve više i više investitora u kriptovalute traži da uhvate sledeću veliku stvar u nadi da će generisati ogromne prinose. U ovom članku istražujemo pet najboljih novih kriptovaluta za kupovinu po izboru bloga konverzija (NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA KRIPTOVALUTA), zajedno sa kratkim pregledom kako možete pronaći sopstvenu digitalnu imovinu u koju ćete ulagati.

Ispod ćete pronaći kratak pregled pet najboljih novih kriptovaluta za kupovinu. 

  • Luckyblock – Najbolja kriptovaluta za kupovinu u 2022 
  • Shiba Inu – Jedna od kriptovaluta sa najboljim učinkom godine 
  • Terra – ima naviku da nadmašuje tržišta medveda 
  • Yearn.finance – snažan uzlazni zamah kreće u 2022 
  • PancakeSwap – ogromna decentralizovana platforma razmene koja eksponencijalno raste

Nudimo pregled svake kriptovalute u nastavku.

1. Luckyblock - sveukupno najbolja kriptovaluta za kupovinu u 2022.

lucky_block_kriptovaluta

Otkrili smo da Luckyblock predstavlja ukupnu najbolju kriptovalutu za kupovinu u 2022. Ukratko, ovaj projekat digitalne imovine teži revoluciji globalne industrije lutrije. 

Protokol to čini tako što decentralizuje proces lutrije putem blockchain tehnologije. Glavni koncept ovde je da svako može da igra lutriju iz udobnosti kuće bez potrebe da prolazi kroz centralizovanog operatera. 

Da bi se osiguralo da Luckiblock svojim igračima nudi integritet i legitimitet, sve funkcije igara su regulisane i sprovode se pametnim ugovorima. Ovo osigurava da je svaka igra lutrije istinita i poštena – bez mogućnosti da unutrašnji ili spoljni akteri manipulišu ishodom. 

Oni koji vole zvuk Luckyblock-a mogu uložiti u projekat kupovinom njegovog digitalnog tokena – koji je trenutno u fazi pre pokretanja. Kada se prethodno lansiranje završi početkom 2022. godine, Luckiblock token će biti lansiran na Pancakeswap – u, sa nekoliko centralizovanih razmena kriptovaluta takođe u planu.

Trenutnu cenu možete pogledati ovde.

2. Shiba Inu - jedna od najboljih kriptovaluta godine

shiba_inu_kriptovaluta

Pokrenut u avgustu 2020. godine, uspon Šhba Inua u tako kratkom vremenskom periodu nije ništa drugo do čudan. Prema Coinmarketcap-u, cena ove digitalne valute iznosila je 0,000000000078 dolara na prelazu u 2021.

Premotajte unapred do novembra 2021. i ista digitalna valuta je dostigla maksimum od 0,0000312 dolara. To znači da je za manje od 12 meseci trgovanja, Shiba Inu ostvario dobit od skoro 40 miliona%.

Iako dobici ove prirode verovatno nisu mogući, sa ovim tokenom još uvek postoji mnogo potencijala za povećanje. Povrh stalne reklame koju ova kripto imovina dobija sa šireg tržišta, Shiba Inu se nalazi na svim glavnim berzama.

Ne samo da ovo uključuje Binance, Huobi, Cripto.com i Coinbase – već čak i eToro. Kao takvo, ovo je rezultiralo dnevnim obimom trgovanja na Shiba Inu-u koji često prelazi 3 milijarde dolara.

Trenutnu cenu možete pogledati ovde.

3. Terra – ima naviku da nadmašuje tržišta medveda

terra_kriptovaluta

Kada razmišljate o najboljim novim kriptovalutama za kupovinu u 2022. – važno je razmotriti niz projekata koji nude zaštitu od medveđih tržišta.

Na kraju krajeva, kada je Bitcoin u padu, to obično dovodi do pada graničnih tržišta. Uz to, određen broj digitalnih sredstava ima naviku da nadmašuje medveđa tržišta – jedno od njih je Terra i njen osnovni token LUNA.

Da ilustrujemo ovu tačku – dok se od pisanja Bitcoin pomerio za samo 0,34% u prethodnih 7 dana, Terra je porasla u vrednosti za preko 52%.

Za one koji nisu upoznati sa ovim projektom, glavni koncept je da protokol Terra ima zadatak da stabilizuje Terra stabilne coine – koji su vezani za fiat valute kao što su američki dolar i japanski jen.

Oni koji koriste Terra platformu mogu zaraditi nagrade putem uloga i glasati za budućnost protokola putem upravljanja.

Trenutnu cenu možete pogledati ovde.

4. Yearn.finance – snažan uzlazni zamah kreće u 2022

yearn_finance_kriptovaluta

Još jedan projekat koji treba razmotriti za svoj portfolio digitalnih sredstava je Iearn.finance – koji se približava 2022. sa snažnim uzlaznim zamahom. U stvari, i kao što je gore navedeno – dok je Bitcoin ostao praktično u stagnaciji tokom prethodne nedelje, Iearn.finance se povećao za preko 86% u istom periodu.

Tokom 2021. godine, povratak je bio još povoljniji za one koji prvi podržavaju ovaj decentralizovani projekat. Na primer, oni koji su uložili u Iearn.finance na početku 2021. platili bi oko 22.000 dolara po tokenu.

Samo pet meseci kasnije, ista digitalna valuta je premašila cenu od 93.000 dolara. Ovo se prevodi u dobitke od preko 320%. Važno je napomenuti da iako Iearn.finance ima ogromnu cenu, tokeni se mogu deliti kao i Bitcoin.

To znači da kada koristite brokera prilagođenog početnicima kao što je eToro, potrebno je samo da ispunite minimalnu investiciju od 10 dolara.

Ipak, za one koji nisu svesni šta Yearn.finance nudi, decentralizovana platforma je specijalizovana za finansiranje zasnovano na kriptovalutama. Drugim rečima, platforma povezuje zajmoprimce i investitore kako bi stvorila istinski decentralizovan sistem finansija.

5. PancakeSwap – ogromna decentralizovana platforma razmene koja eksponencijalno raste

pancakeswap_kriptovaluta

Sledeća kriptovaluta za razmatranje kupovine 2022. je PancakeSwap. U svom najosnovnijem obliku, PancakeSvap je decentralizovana razmena koja je pokrenuta krajem 2020. Razmena omogućava korisnicima da kupuju i prodaju digitalne tokene bez prolaska preko treće strane.

I što je još važnije, to je obično glavna razmena za novopokrenute kriptovalute koje su izgrađene na vrhu Binance Smart Chain-a. Ono što je najvažnije, PancakeSwap je već privukao milione trgovaca na svoju platformu i milijarde dolara vredne zaključane likvidnosti.

Takođe nam se sviđa što je PancakeSwap od tada ušao na dodatna tržišta – kao što su ulaganje u kriptovalute i farma. Sada, u smislu svog izvornog digitalnog tokena – CAKE, cena kriptovaluta je bila samo 1,10 dolara u septembru 2020.

CAKE je dostigao maksimum od 44 dolara sredinom 2021., ali se od tada povukao na 12 dolara kako se približavamo kraju godine. Ovo, međutim, nudi odličan početni nivo za one koji razmišljaju o kupovini ove digitalne valute.

Trenutnu cenu možete pogledati ovde.

Kako pronaći najbolje nove kriptovalute za kupovinu

Ranije smo spomenuli da prema Coinmarketcap-u, sada je u opticaju skoro 16.000 digitalnih tokena. I kao takvo, to znači da je pejzaž digitalne valute od tada postao super pretrpan.

Kao investitor koji želi da ostvari iznadprosečne dobitke, ovo čini još izazovnijim pronalaženje najboljih novih kriptovaluta za kupovinu. Iako smo već razgovarali o pet najboljih projekata trenutno na tržištu, važno je da i vi sami sprovedete svoje istraživanje.

Čineći to, možete osigurati da birate najbolje kriptovalute za svoje finansijske ciljeve i toleranciju na rizik.

Da biste to postigli, uzmite u obzir sledeće osnovne metrike:

Koncept: Prva stvar je da se proceni sveobuhvatni koncept projekta. Na primer, u slučaju Luckiblock-a, projekat nudi nešto što nikada ranije nije urađeno – decentralizaciju globalne lutrijske industrije. Birajući kriptovalute sa snažnim, jedinstvenim i održivim konceptom, dajete sebi najbolju moguću šansu da odaberete sledeću veliku stvar.

Datum lansiranja: Slično kao i akcije, kupovina kriptovalute što je ranije moguće će vam često omogućiti da obavite kupovinu po veoma povoljnoj ceni. Na primer, u slučaju Pancakesvap-a, oni koji su investirali u projekat krajem 2020. platili bi samo 1,10 dolara po tokenu. Za poređenje, oni koji su ušli na tržište sredinom 2021. platili bi preko 44 dolara. Zbog toga je vredno razmisliti o novom projektu kriptovalute kao što je Luckyblock – koji je još uvek u fazi pre pokretanja u trenutku pisanja.
Tim: Još jedno važno pitanje koje treba uzeti u obzir u potrazi za najboljim novim kriptovalutama za kupovinu je tim koji stoji iza projekta. Na kraju krajeva, mnogi projekti koji rade u ovoj industriji imaju anonimni tim – što bi trebalo da deluje kao glavna crvena zastava. Ovo je u potpunoj suprotnosti sa projektima kao što je Luckyblock – koji je dom potpuno „doked“ i poverljivog tima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

Menjačnica kriptovaluta

Naša menjačnica vrši sigurnu i brzu konverziju kriptovaluta po povoljnim kursnim stopama.

Edukacija o investiranju

konverzija-edukacija.rs je platforma koja je kreirana u svrhu edukacije i obrazovanja o novim načinima investiranja.

O nama

Naša misija je vrlo jasna – da u jeku vrtoglavog rasta i pada, raznoraznih špekulacija, istina i neistina, prenosimo najtačnije vesti iz sveta kriptovaluta…

Moža vas zanima

USD Coin (UCDC) je digitalna valuta koja je vezana za američki dolar u odnosu 1:1. To je oblik stabelcoina, što znači da je njegova vrednost dizajnirana da ostane stabilna i...
Friend.tech je revolucionarna decentralizovana mreža koja uvodi jedinstven koncept: pretvaranje prijatelja i njihovih mreža u “Shares” ili “Keys”. Ova inovativna platforma omogućava korisnicima da ulažu u društvene mreže svojih prijatelja...
Kriptovalute su osvojile svet brzinom svetlosti. Od lansiranja Bitcoina 2009. godine, kripto tržište je eksponencijalno poraslo, a sada postoje hiljade različitih kripto kovanica koje možete izabrati. Sa uvođenjem novih novčića...
Call Now Button