Aplikacije za majnovanje kriptovaluta u 2023.

Podeli:

Aplikacije za majnovanje kriptovaluta u 2023.

Rudarenje kriptovaluta je u stalnom razvoju, a jedna oblast koje je zabeležila značajan rast su aplikacije za rudarenje za Android uređaje. U ovom članku ćemo Vas upoznati sa pet najboljih u 2023. Godini.

1. Pi mreža

Jena od najzanimljivijih aplikacija na našoj listi je Pi mreža, koja omogućava korisnicima da kopaju Pi novčiće koristeći svoje pametne telefone. Iako može da koristi termin “rudarenje”, Pi mreža ne koristi tradicionalni mehanizam dokazivanja rada. Umesto toga, koristi modifikovani Stellar Consensus Protocol koji omogućava korisnicima da učestvuju u konsenzusu bez potrebe za puno računarske snage. Aplikacija je energetski efikasna i ne prazni bateriju vašeg telefona kao tradicionalne aplikacije za rudarenje.

2. Binance

Binance je dobro poznata menjačnica kriptovaluta, a njihova mobilna aplikacija ne samo da pruža pristup uslugama trgovanje, već nudi i opciju rudarenja u oblaku. Čak i ako ne posedujete hardver za rudarenje i dalje možete indirektno da učestvujete u rudarenju bitkoina kroz rudarenje u oblaku koristeći Binance aplikaciju.

3. CryptoTab

CryptoTab je web pretraživač koji omogućava korisnicima da zarade Bitcoin nagrade dok pretražuju internet. Umesto tradicionalnog rudarenja, koristi XMR (Monero) kriptovalutu i pretvara je u BTC da bi podelio nagrade. Pretraživač koristi rudarenje u oblaku na mobilnim uređajima, omogućavajući korisnicima da zarade pasivan prihod dok koriste svoje Android uređaje.

4. NiceHash

Ovo je popularan softver za rudarenje bitkoina koji nudi niz opcija za rudarenje za ASIC, GPU i CPU rudare. Ono što izdvaja NiceHash je njegova sposobnost da kupuje i prodaje “heš moć”. Sa mobilnom aplikacijom NiceHash, možete upravljati svojim NiceHash nalogom, kriptovalutama i opremom za rudarenje.

5. BTC.com

Na kraju, BTC.com je mobilna aplikacija za korisnike BTC.com, popularne platforme za rudare kriptovaluta. Aplikacija omogućava korisnicima da prate stanje mreže za rudarenje bitkoina, osiguravajući da budu u toku sa najnovijim dešavanjima u industriji.

Pre upotrebe bilo koje aplikacije za rudarenje kriptovaluta, neophodno je da istražite i uverite se da je aplikacija pouzdana i da se ne predstavlja nikakve bezbednosne rizike. Kripto rudarenje može biti profitabilno, ali važno je biti oprezan u svetu kriptovaluta koji se stalno menja.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

Menjačnica kriptovaluta

Naša menjačnica vrši sigurnu i brzu konverziju kriptovaluta po povoljnim kursnim stopama.

Edukacija o investiranju

konverzija-edukacija.rs je platforma koja je kreirana u svrhu edukacije i obrazovanja o novim načinima investiranja.

O nama

Naša misija je vrlo jasna – da u jeku vrtoglavog rasta i pada, raznoraznih špekulacija, istina i neistina, prenosimo najtačnije vesti iz sveta kriptovaluta…

Moža vas zanima

Svet kriptovaluta se konstantno razvija, sa novim projektima koji se pojavljuju i onima koji prave značajne iskorake. Kako se približavamo novembru 2023. godine, vreme je da detaljnije pogledamo 10 najperspektivnijih...
Sa rastućom popularnošću kriptovalute Shiba Inu Coin (SHIB), ekosistem Shibarium nastavlja da se širi. Najnoviji dodatak ovom ekosistemu je Shibarium ID, startup koji ima za cilj da u SHIB zajednici...
USD Coin (UCDC) je digitalna valuta koja je vezana za američki dolar u odnosu 1:1. To je oblik stabelcoina, što znači da je njegova vrednost dizajnirana da ostane stabilna i...
Call Now Button