Catecoin: Meme novčić koji obezbeđuje pasivni prihod

Podeli:

Catecoin: Meme novčić koji obezbeđuje pasivni prihod

Catecoin  je sve popularniji  mem novčić  sa jedinstvenom temom mačaka. Odvaja se od drugih mem kovanica na uzbudljiv način. Od svoje inovativne mehanike do svoje ekspanzivne Catecoin zajednice, mogućnosti za igranje igara i mogućnosti za korisnike da  zarade pasivni prihod , ulazi u novo carstvo kriptovaluta. Sa svojim opsežnim karakteristikama i mogućnostima danas i sa uzbudljivim nadogradnjama planiranim u bliskoj budućnosti, Catecoin zaslužuje detaljniji pogled.

Šta je Catecoin?

Catecoin je kriptovaluta sledećeg nivoa koja se može pohvaliti temom mačaka, jakom zajednicom i sposobnošću da zaradite pasivni prihod raznim metodama. Za razliku od drugih mem kovanica, on pruža pojednostavljenu, dobro dizajniranu platformu koja podržava zaradu , ulaganje i trgovanje tokenima.   


Catecoin nudi vlasnicima novčića decentralizovano tržište koje nudi punu funkcionalnost za trgovanje, kupovinu i prodaju CATE novčića, koji se mogu bezbedno čuvati u sopstvenom novčaniku za kriptovalute platforme . Pored ovih funkcija, Catecoin investitori mogu zaraditi tokene igrajući igru Rise of Cats i ulažući svoje tokene. Kreatori sadržaja mogu zaraditi pasivan prihod generisanjem lajkova i komentara na njihov sadržaj koji se odnosi na Catecoin. Kreatori mema mogu početi da stvaraju prihod čim se novi mem podnese i odobri. Ove istaknute karakteristike razlikuju Catecoin od meme novčića kao što su Dogecoin i Shiba Inu .   

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE CATECOIN KRIPTOVALUTU ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Istorija Catecoin-a

Catecoin se obično može porediti sa Dogecoin-om i drugim mem kovanicama. Međutim, Catecoin se izdvaja jer je lansiran sa specifičnom i korisnom namerom na umu. Kada je ovaj mem novčić sa temom mačaka debitovao u maju 2021., njegova primarna svrha je bila da pomogne svetu kriptovaluta i mema kroz kreiranje korisnih  DA aplikacija . Njegovi kreatori veruju da su memovi važan izvor sadržaja širom sveta i posebno su želeli da kreatorima mema daju priliku da ostvare prihod za svoje napore.

 

Ova vrednost je stvorena kroz  platformu decentralizovanih finansija  (DeFi). Da bi se osiguralo da kreatori mema i dalje imaju koristi od svojih podnesaka, veliki deo likvidnosti platforme dodeljen je posebno da podrži njihove napore kroz nagrade.

 

Kreatori Catecoin-a su takođe uveli druge važne karakteristike u dizajn platforme. Na primer, Catecoin održava deflatorni status jer sagoreva 1% svake transakcije. Pored toga, on redistribuira 2% transakcija svim vlasnicima tokena kao nagradu za njihovo učešće.

Šta Catecoin želi da postigne?

Rani mem novčići su kreirani kao vrsta šale, ali Catecoin je evoluirani mem novčić koji svojim korisnicima pruža izuzetne prednosti i korisnost. Catecoin tim je prepoznao da memovi imaju smislenu svrhu, ali njihovi kreatori su često neprepoznati i nenagrađeni za svoj doprinos. 

 

Primarna svrha Catecoin-a je da uzdigne svet kriptovaluta dok podržava dizajnere mema finansijskim nagradama. Na taj način, token je uspostavio put legitimnosti i svrhe za ove vredne doprinose. Konkretno, kreatori mema koji šalju svoj rad i objavljuju memove preko Catecoin platforme mogu zaraditi pasivni prihod od „lajkova“ i komentara koji se generišu. Oni takođe mogu profitirati prodajom svojih  NFT-ova .


Catecoinove mnoge nagrade i podsticaji, kao i njegova  tokenomija , podržavaju kontinuirani napredak u ovoj oblasti. Platforma ima igru za zaradu poznatu kao  Rise of Cats . Takođe podržava ulaganje, koristi  mehanizam refleksivnog tokena  i podstiče trgovinu, kupovinu i prodaju. Njegove funkcije i karakteristike privukle su veliku pažnju investitora, kao i kreatora sadržaja. Kako se vrednost CATE tokena povećava, finansijska nagrada kreatorima mema i drugima koji drže i trguju ovim tokenima može se povećati.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE CATECOIN KRIPTOVALUTU ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Kako Catecoin funkcioniše?

Primarna svrha Catecoin-a je da nagradi kreatore mema. Međutim, pre nego što kreator mema može da pošalje rad, mora da drži 100.000 CATE tokena u svom novčaniku. Jedan od načina da dobijete CATE tokene je da ih kupite na berzi. Kako token nastavlja da raste u popularnosti, možete očekivati da će se njegova dostupnost proširiti na mnoge druge berze kriptovaluta.

 

Kreatori su pozvani da kreiraju memove i pošalju svoje radove preko platforme. Kada taj sadržaj dobije najmanje 10 komentara i 100 lajkova sa pojedinačnih adresa, i korisnik i kreator mogu da zarade 0,1 CATE tokena za svoju interakciju. Samo korisnici sa najmanje 10.000 CATE u novčaniku mogu da komentarišu i lajkuju sadržaj. Pošto memovi mogu nastaviti da dobijaju lajkove i komentare, kreator može da generiše pasivan prihod.

 

Postoje i drugi načini da zaradite CATE tokene. Na primer, držanje tokena može dovesti do dodatnog pasivnog prihoda. To je zbog 2% vrednosti svake transakcije koja se redistribuira vlasnicima. Istovremeno, sagoreva se ekvivalent od 1% vrednosti svake transakcije, a ovaj deflatorni pritisak može povećati i vrednost CATE.


Pored toga, CATE tokeni se mogu zaraditi igranjem  Rise of Cats , NFT blockchain  igre igraj za zaradu  koja se bavi temom mačke tokena. Postoje dva načina igranja,  PVP i co-op . U oba načina, mačke se bore protiv vojske miševa. Učešćem u specijalnim događajima, ispunjavanjem zadataka i izvođenjem drugih radnji u ovoj strateškoj igri, igrači mogu zaraditi žetone, koje zatim mogu koristiti za nadogradnju svojih likova ili povući u svoj novčanik.

Karakteristike Catecoin-a

Iako danas postoje i drugi aktivno korišćeni mem novčići, Catecoin se izdvaja iz gomile zbog posebnih karakteristika koje ga razlikuju na zabavan i profitabilan način. Hajde da pogledamo jedinstvene ponude koje Catecoin nudi svojim učesnicima i investitorima.

Uspon mačaka

Rise of Cats  je strateška igra koja koristi CATE za kupovinu u igri, omogućavajući igračima da generišu tokene kroz svoju igru. Svaka igra traje otprilike tri minuta, a mačke se bore protiv vojske miševa. Igrači mogu birati između 40 različitih likova koji su podeljeni na mačke koje napadaju i mačke koje podržavaju. Svaki lik ima različite atribute i rangiranje za snagu veština, moć napada, brzinu i još mnogo toga. Žetone zarađujete ispunjavanjem dnevnih zadataka, pobedom u PVP režimu i otvaranjem sanduka u kooperativnom režimu.

Catecoin NFT Marketplace

Catecoin NFT mogu kreirati korisnici i dodati na platformu. Kada objava ima najmanje 500 lajkova, može postati NFT. U  porastu  NFT tržišta mačaka , korisnici mogu slobodno da kupuju i trguju NFT-ovima. Ove tržišne transakcije podležu mehanizmu refleksije, koji redistribuira deo vrednosti svake transakcije svim vlasnicima tokena. Na taj način, Catecoin omogućava korisnicima da generišu pasivni prihod od NFT aktivnosti — čak i ako nisu direktno uključeni u taj NFT.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE CATECOIN KRIPTOVALUTU ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Staking

 

Ubrzo nakon lansiranja Catecoin -a, najavio je  ulaganje  kao opciju za svoje korisnike, koji mogu zaraditi 15% API za svoje uložene tokene. Korisnici moraju da drže svoje CATE tokene najmanje 31 dan pre nego što budu kvalifikovani za ove povrate. Ako korisnik odluči da poništi svoje tokene pre 32 dana, mora da plati kaznu od 20%. Kroz ulaganje, investitori su u mogućnosti da generišu značajan iznos pasivnog prihoda, a da ne moraju biti aktivni učesnik u NFT-u i kreiranju sadržaja.

 

Catecoin Wallet

 

PancakeSvap  je decentralizovana platforma koja se široko koristi za trgovanje velikim brojem novčića. U stvari, obavlja više od 20 miliona transakcija mesečno i ima više od 1,9 miliona aktivnih korisnika. Catecoin se povezuje sa PancakeSvap preko  MetaMask  novčanika. Novi korisnici mogu brzo i jednostavno da kreiraju MetaMask novčanik preko veze na veb lokaciji Catecoin.

 

Catepad IDO platforma

 

Catecoin prikuplja sredstva od investitora preko decentralizovane  CatePad IDO platforme , koja omogućava investitorima da kupe CATE po početnoj ceni. Platforma nudi tri nivoa za investitore. Nivo 3 ima uslov za ulaganje od 50 miliona CATE. Zahtev za nivo 2 je 500 miliona CATE, a zahtev za nivo 1 je 5 milijardi CATE. Investitori imaju koristi od prinosa koji je 100 puta veći od cene koštanja.

 

Catpai

 

Catpai  je nagradni token za Catecoin, sa mobilnom aplikacijom prilagođenom korisniku. Tokeni se mogu zaraditi igranjem  Rise of Cats , a korisnici mogu da plaćaju za kupovinu preko različitih DA aplikacija. Postoji porez na likvidnost od 8%, koji se primenjuje na prodaju Catpai tokena. Međutim, pri kupovini i prenosu Catpai tokena se ne aktivira porez. Uskoro će Catpai ulaganje biti dostupno tako da se tokeni mogu koristiti kao investicija.

Catecoin protiv Shiba Inua protiv Dogecoina

Catecoin se često poredi sa drugim mem kovanicama, kao što su Shiba Inu i Dogecoin. Dok su obe ove kriptovalute povezane sa „slatkim“ životinjskim memovima, CATE se razlikuje od SHIB-a i DOGE-a u kritičnim oblastima. Na primer, postoji ukupna ponuda tokena od 100 triliona CATE tokena. SHIB-ova zaliha je 1 kvadrilion, dok DOGE ima neograničeno zalihe. Pored toga, CATE ima ugrađen deflatorni mehanizam, koji nećete naći ni kod SHIB-a ni kod DOGE-a. Ovi važni faktori izdvajaju CATE kao pametnu investiciju.

 

Sa CATE, investitori mogu da zarade pasivan prihod. Na primer, postoji API od 15% na ulaganje pored povrata od 2% od svake transakcije za držače tokena. DOGE i SHIB ne nude pogodnosti za ulaganje ili HODL povrat. Funkcije pasivnog prihoda ugrađene u Catecoin platformu podstiču dugoročno učešće, a ne aktivno dnevno trgovanje.


Catecoin takođe ima platformu za igranje igara „zaradi dok igraš“ i nudi još jednu opciju zarade preko svoje DeFi meme platforme. DOGE tokeni nemaju nikakvu korist osim za opšte trgovanje kriptovalutama, dok se SHIB može koristiti posebno za  ShibaSvap  i opšte aktivnosti trgovanja.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE CATECOIN KRIPTOVALUTU ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Mapa puta Catecoin

Catecoin je prešao dug put od svog lansiranja. Prva značajna prekretnica bila je kada je objavio svoj  trejler  za   igru Rise of Cats . Ovo je izazvalo ogroman žamor koji je kasnije lansiranje igre učinio velikim uspehom. Programeri su nastavili da usavršavaju  Rise of Cats  kako bi poboljšali korisničko iskustvo; deo sredstava za ova poboljšanja došao je iz prvog kruga aktivnosti NFT. Kasnija poboljšanja u igri su predstavljala debi tržišta u igri i novčanika. Nakon toga, pokrenut je  Rise of Cats  NFT DEKS — a   uvedeno je i rudarenje Rise of Cats NFT sa ulogom.

 

Nedavno je veliki broj   investitora  kitova preneo deo svoje imovine iz Cardano-a u Catecoin , koji trenutno nudi brojne načine za investitore i kreatore da zarade novac. Očekuje se da će Catecoin nastaviti da usavršava svoju platformu i da uvede mogućnosti nagrađivanja kroz igru i način kreiranja sadržaja u budućnosti. Catecoin-ovi programeri nastavljaju da neguju kreiranje platforme, tako da možete očekivati da će njena funkcionalnost i potencijal prihoda rasti kako se sledeća poboljšanja prave.

CATE Tokenomics

Tokenomika koja stoji iza Catecoin-a podržava dugoročni rast, a količina CATE-a u cirkulaciji opada sporim tempom tokom vremena zbog inherentne deflatorne mehanike. Kao što je pomenuto, CATE-ova ponuda je navedena na 100 triliona jedinica. Prema  beloj knjizi platforme , distribucija je sledeća: 35% tokena je dodeljeno za nagrade ekosistema, još 30% je zadržano za pretprodaju, dodela od 15% tokena je za likvidnost razmene, 10% je dodeljeno za marketing, 5% ide za budući razvoj, a preostalih 5% je za razvojni tim.

 

Gledajući većinu današnjih popularnih mem tokena, značajan deo njihove vrednosti je vezan za ono što dugoročni vlasnici tokena veruju da je njihova vrednost. Međutim, pošto se Catecoin razlikuje od drugih naizgled uporedivih kovanica, njegova vrednost je podržana kroz njegovu korisnost, njegovu platformu i druge aspekte njegovog dizajna.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE CATECOIN KRIPTOVALUTU ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

CATE Predviđanje cene

Trenutna cena CATE-a (od 3. oktobra 2022.) je 0,0000000727 USD. Iako cena često varira, mnogi investitori su zainteresovani da saznaju kolika bi cena mogla biti u budućnosti ako izvrše dugoročnu investiciju. 

 

Mnogi faktori utiču na cenu kriptovaluta. Prema  Telegaon- u, minimalna očekivana cena za CATE u 2025. je 0,0000269 dolara, a maksimalna cena je 0,0000338 dolara. Do 2030. raspon cena može biti između 0,000172 i 0,000211 dolara. Ovo se povećava u rasponu između 0,084 i 0,23 dolara u 2040. S druge strane,  CoinCodek  je manje optimističan i predviđa da će cena za CATE u 2025. biti između 0,00000208 i 0,0000108 dolara. TechNevsLeader  sugeriše da će cena CATE-a biti samo 0,00001342 dolara u 2030. Imajte na umu da stvarna cena možda neće pasti u ove opsege zbog mnogih faktora u igri.Da li je CATE dobra investicija?

Sa mnogim  kitovima  koji premeštaju svoj novac sa Cardano na Catecoin, CATE je nesumnjivo token koji vredi detaljnije pogledati. Catecoin nudi svojim investitorima značajnu priliku za pasivni prihod: Uzmite u obzir da ulaganje Cardano donosi samo 11,23% godišnje, u poređenju sa 15% za CATE token — u kombinaciji sa dodatnim mogućnostima za zaradu novčića igranjem  Rise of Cats , kreiranjem i trgovanjem NFT-a, i zarada prihoda po transakciji.

 

Svaka od njih su unosne prilike za generisanje prihoda. Pored toga, očekuje se da će cena CATE tokena dramatično porasti u narednih nekoliko godina. To znači da držanje CATE tokena nudi još jedan način da vidite impresivan povraćaj vaše investicije. Sve investicije u kriptovalute imaju inherentni rizik, ali Catecoin pruža načine za generisanje prihoda koji nisu dostupni sa nekim drugim novčićima.

Završne misli

Bez obzira da li ste zainteresovani da zaradite pasivni prihod kroz ulaganje, kreiranje NFT-a ili tražite token sa ogromnim potencijalom rasta, Catecoin zaslužuje vašu pažnju. Od svoje igre igraj da zaradiš do deflatornog mehanizma i još mnogo toga, Catecoin se izdvaja na mnogo uzbudljivih načina u današnjem svetu kriptovaluta.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE CATECOIN KRIPTOVALUTU ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Trenutno s radi na mnogo uzbudljivih stvari, uključujući nove slučajeve upotrebe i aplikacije, hackathon-ovi i još mnogo toga! Naravno, najvažnija stvar je pokretanje mnogih paratime-a. Očekujte da će ovo doći vrlo brzo.


Trenutnu cenu ovog coina pogledajte ovde.

Konverzija.rs je platforma koja je kreirana u svrhu edukacije i obrazovanja o kriptovalutama, blockchain-u i decentralizaciji. 

Pročitajte najnovije vesti iz kategorije ALTKONI.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

Menjačnica kriptovaluta

Naša menjačnica vrši sigurnu i brzu konverziju kriptovaluta po povoljnim kursnim stopama.

Edukacija o investiranju

konverzija-edukacija.rs je platforma koja je kreirana u svrhu edukacije i obrazovanja o novim načinima investiranja.

O nama

Naša misija je vrlo jasna – da u jeku vrtoglavog rasta i pada, raznoraznih špekulacija, istina i neistina, prenosimo najtačnije vesti iz sveta kriptovaluta…

Moža vas zanima

USD Coin (UCDC) je digitalna valuta koja je vezana za američki dolar u odnosu 1:1. To je oblik stabelcoina, što znači da je njegova vrednost dizajnirana da ostane stabilna i...
Friend.tech je revolucionarna decentralizovana mreža koja uvodi jedinstven koncept: pretvaranje prijatelja i njihovih mreža u “Shares” ili “Keys”. Ova inovativna platforma omogućava korisnicima da ulažu u društvene mreže svojih prijatelja...
Kriptovalute su osvojile svet brzinom svetlosti. Od lansiranja Bitcoina 2009. godine, kripto tržište je eksponencijalno poraslo, a sada postoje hiljade različitih kripto kovanica koje možete izabrati. Sa uvođenjem novih novčića...
Call Now Button