Koje će kriptovalute eksplodirati u narednom periodu

Podeli:

Koje će kriptovalute eksplodirati u narednom periodu

Kriptovaluta je možda počela kao Divlji zapad investiranja kojim dominiraju maveriksi, ali je sada čvrsto u finansijskom mejnstrimu. Institucionalni investitori i velike banke ga tretiraju kao ozbiljnu prednost uprkos nedavnim nestabilnostima i regulatornim udarima u Kini i drugde.

 

Ako su vam potrebni dokazi koliko je promenljiva, razmislite o ovome: od 6. oktobra, vrednost bitkoina se kretala od najniže vrednosti od 17.708,62 dolara do rekordne vrednosti od 68.789,63 dolara tokom prošle godine.

 

Uprkos toj volatilnosti , mnogi investitori u kriptovalute i dalje su u potrazi za sledećom velikom isplatom. Nastavite da čitate da biste saznali koje bi kriptovalute uskoro mogle eksplodirati.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE NEKU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Koja kriptovaluta će eksplodirati?

Ako želite da počnete da kupujete kriptovalutu, možda se pitate koja će doneti najveći potencijalni povraćaj. Iako bi bitkoin mogao biti očigledan izbor, on nije nužno najbolji u 2022. Vaše šanse da ostvarite veliku isplatu mogu biti bolje sa manjim novčićem koji institucionalni investitori već nisu upumpali kao bitkoin.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE NEKU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Ethereum (ETH)

 

Ethereum , uobičajeno poznat kao eter, je druga najveća kriptovaluta na svetu iza bitkoina, čak i povremeno nadmašuje bitkoin. Prošle godine, Ethereum je pokrenuo veliku nadogradnju koja je uključivala smanjenje ponude etra, koja trenutno iznosi 122,68 miliona kovanica od 6. oktobra. Nadogradnja takođe omogućava Ethereum mreži da obrađuje više transakcija u sekundi, poboljša skalabilnost platforme i niže naknade za transakcije.

 

U poređenju sa bitkoinom, eterijumu nedostaje nedostatak — ponuda bitkoina je ograničena na 21 milion kovanica — i široko prihvaćeno od strane kompanija i vlada. Međutim, za razliku od bitkoina, ethereum nije samo skladište vrednosti. Takođe pokreće infrastrukturu na kojoj se mogu graditi aplikacije. Ostale kriptovalute se izdaju na Ethereumu i služi kao osnova decentralizovanih finansija.

 

Mnogi metaverzalni projekti , uključujući Star Atlas, Akie Infiniti i The Sandbox, koriste Ethereum blockchain, kao i većina NFT-ova. Još jedna nadogradnja, ova koja je pokrenuta u septembru, prebacila je Ethereum na mehanizam za dokaz udjela koji je spreman za Veb3 koji je smanjio potrošnju energije za oko 99,95% i dodatno povećao sigurnost i skalabilnost.


Ethereum trenutno doživljava veliki pad, izgubivši preko 61% svoje vrednosti od početka godine, što je otprilike u rangu sa drugim glavnim kriptovalutama. Neki analitičari kažu da niska cena predstavlja dobru priliku za kupovinu za investitore koji su čekali pravo vreme da testiraju vode kriptovaluta. Novčić bi takođe mogao da se dopadne trenutnim investitorima koji su kupovali visoko i imali bi koristi od prosečnih troškova u dolarima.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE ETHEREUM ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Binance Coin (BNB)

 

Binance je najveća berza kriptovaluta u smislu obima trgovanja. Kao i bitkoin, binance coin drži strogo ograničenje broja tokena u opticaju — u njegovom slučaju, 161.337.261 od maksimalno 200.000.000 tokena. Ovo je pomoglo da se cena tokena eksponencijalno poveća u 2021. Pored toga, Binance ulaže oko jedne petine svog profita svakog kvartala u trajno uklanjanje ili „spaljivanje“ BNB tokena, što povećava vrednost preostalih tokena . Već je spalio preko 38,5 miliona BNB tokena i očekuje da će na kraju spaliti 50% maksimalne ponude.

 

Binance ima dva blockchaina, koji smanjuju vrstu uskih grla na koja je Ethereum ranjiv. Takođe je brza i skalabilna, a Binance je u procesu da platformu učini prihvatljivijom za regulatore, prema Seeking Alpha — karakteristika koja bi mogla biti ključna za njenu dugovečnost i široko usvajanje. Pored toga, Binance je nedavno pokrenuo Bifiniti, platformu za plaćanje fiat-to-criptocurrenci koja će pomoći trgovcima da se pripreme da prihvate digitalna sredstva kao plaćanja, izvestio je CoinMarketCap. Platforma za obradu plaćanja podržava više od 50 kriptovaluta i glavne mreže plaćanja kao što su Visa i Mastercard.

 

U prilog BNB-u ide i činjenica da je prošle godine nadmašio bitcoin i ethereum , a čini se da će to učiniti i ove godine. S obzirom da se Binance širi u Evropu, sa Parizom kao središtem, binance coin bi mogao biti spreman za poletanje.

 

Sa druge strane, Komisija za hartije od vrednosti ispituje da li je Binance postupio nepropisno prilikom lansiranja binance novčića. Velika novčana ili druga sankcija mogla bi da naškodi cenama BNB.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE BINANCE COIN
ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE
POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Tether (USDT)

 

Tether je vrsta „ stabilnog novca“ dizajniranog da obezbedi manje promenljivu alternativu bitkoinu jer je povezan sa drugom imovinom. U slučaju tethera, ta imovina je američki dolar. U smislu procene, tether obično ima odnos 1 prema 1 u odnosu na dolar, što znači da je manje promenljiv od kriptovaluta kao što su bitkoin i eter – „obično“ je operativna reč.

 

U maju je teter nakratko pao na 0,9455 dolara, najnižu cenu od 2018, pre nego što se vratio na svoju tipičnu cenu od preko 99 centi. Iako se analitičari ne slažu oko toga da li je pad predstavljao istinsko „odvezivanje“ od dolara, događaj je doveo do rasprodaje jer su investitori – zabrinuti da će tether opasti kao još jedan stabilcoin, terra – utrkivati da sada pređu na bitkoin i druge kovanice prodaju uz ono što neki smatraju velikim popustima.

 

Sa tržišnom kapitalizacijom od 68,22 milijarde dolara, tether je najveći stabilcoin i treći po veličini novčić u celini. Takođe je najtrgovaniji stabilcoin — investitori u kriptovalute ga koriste da drže sredstva ili vrše transakcije koristeći sredstva koja žele da zaštite od promena cena na koje su bitkoin, eter i druge nestabilne kriptovalute ranjivi. Takođe možete da ga pozajmite platformama za kriptovalute u zamenu za dvocifrene godišnje kamatne stope bez brige da će volatilnost izbrisati vašu zaradu.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE TETHER ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Decentralend

 

Decentraland je igra virtuelne realnosti na blokčejnu Ethereum koja koristi MANA token kao valutu u igri. Korisnici mogu da kupuju robu i usluge, kupuju zemljište i posećuju druge igrače, kao i da kreiraju i monetizuju sopstveni sadržaj. MANA-ina cena od 0,7062 dolara od 6. oktobra predstavlja povećanje od oko 12% u odnosu na najniži nivo u 52 nedelje od 0,6307 dolara — i pad od 88% u odnosu na 52-nedeljni maksimum od 5,90 dolara.

 

MANA je druga po veličini kriptovaluta za igre na sreću u smislu tržišne kapitalizacije. Iako Decentraland ima konkurenciju poput The Sandbok i ApeCoin, a imovina u igrici je prilično skupa — parcele koje su nedavno navedene na Blockee-u počinju od oko 3.200 dolara — on ima neke prednosti koje bi mogle da potisnu MANA token napred. Na primer, korisnici zadržavaju vlasništvo nad digitalnom imovinom koju kreiraju u Decentralendu i mogu da ih konvertuju u kriptovalute koje nisu MANA. 


Ako je metaverzu Decentralanda trebao povećanje legitimiteta, dobio ga je u maju, kada je Millennium Hotels and Resorts pokrenuo M Social na platformi. Prema saopštenju za javnost, ovo je prvi metaverse hotel kojim upravlja ugostiteljska grupa. Decentralend je takođe potpisao ugovor o integraciji predstojećeg filma „Beskrajna mašina“ i njegove NFT kolekcije u svoj metaverzum, izvestio je Varieti. Pored toga, Grei Goose je ponovo kreirao svoj VIP apartman na Decentralendu i sprema se za otvaranje VIP salona, prema Forbsu.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE DECENTRALEND ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Algorand 

ALGO , koji je osnovao poznati kompjuterski naučnik Silvio Micali, pozicionirao se kao konkurent Ethereum blockchainu. Stotine kompanija ga koriste, prema Securities.io, a dobio je ogroman porast prošle godine kada je El Salvador rekao da će uspostaviti svoju blokčejn infrastrukturu koristeći Algorand . Nedavno je kompanija rizičnog kapitala Borderless Capital pokrenula fond od 500 miliona dolara za ulaganje u digitalnu imovinu koja pokreće decentralizovane aplikacije na Algorandu, izvestio je Blockvorks. Digitalna valuta centralne banke Maršalskih ostrva, Sovereign (SOV), takođe koristi Algorand, a Međunarodna fudbalska federacija odabrala je Algorand kao svoj zvanični blok lanac.

Jedna od najvećih prednosti ALGO-a je njegov “ proof-of-stake ” algoritam, koji nudi visok stepen sigurnosti i skalabilnosti i zahteva manje električne energije nego Bitcoin i druge platforme. Ova karakteristika će samo rasti na važnosti kako se kriptovalute suočavaju sa sve više kritika – i mogućih regulacija – zbog njihove ogromne potrošnje energije.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE ALGORAND  ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

RenderToken (RNDR)

 

RenderToken je mreža za grafičko prikazivanje koja omogućava rudarima sa viškom propusnog opsega grafičke procesorske jedinice da je podele umetnicima i kreativnim studijima kojima je potrebna dodatna računarska snaga. RNDR je izvorni kreator tokena i rudari koji koriste u svojim transakcijama na mreži za renderovanje.

 

Kompanija za grafiku u oblaku Otoi stoji iza Rendera. Da bi dodatno izjednačio polje za obradu grafike, Otoi je nedavno lansirao svoju Octane Ks RNDR aplikaciju za iOS. Aplikacija uključuje isti Otoi GPU renderer koji koriste studiji kao što su Disnei i Marvel, izvestila je Fast Compani, i mogla bi da stvori put da RenderToken postane glavni igrač u metaverznom renderovanju.

 

RNDR je lansiran na javnu prodaju 2017. godine, ali je tek nedavno dobio svoj listing na berzi Coinbase. Iako je veoma spekulativan, RNDR bi mogao da ima koristi od povećane izloženosti koju dobija na Coinbase-u, kao i od izuzetnog porasta nezamenljivih tokena za digitalnu umetnost.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE RENDERTOKEN ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Tamadoge (TAMA) 

 

Uzbudljiv projekat Meme Coin Pumping od IEO-a

Sledeći veliki kripto koji će se pojaviti na tržištu je TAMA . TAMA je token gejtveja Tamadoge ekosistema i radi od inicijalne ponude razmene (IEO) na OKKS-u – skočivši za više od 1000% u odnosu na pretprodajnu cenu.

 

Ova zanimljiva platforma za igre P2E (Play to Earn) i metaverzum omogućavaju igračima da prave, uzgajaju i bore se sa sopstvenim tamadoge ljubimcem u Tamaverse.Glavni elementi ekosistema Tamadoge uključuju žetone, igre, kućne ljubimce i metaverzum. Domaća valuta TAMA, koristi se za kupovinu i izradu virtuelnih kućnih ljubimaca, hrane, dodataka i još mnogo toga.

 

Tamadoge je oborio rekorde svojom nedavno završenom pretprodajom – gde je projekat prikupio više od 19 miliona dolara za manje od osam nedelja – i bio je jedan od retkih novčića koji su ostvarili značajne dobitke tokom tržišta medveda 2022.

 

TAMA je poskupeo za više od 1000% u odnosu na ranu pretprodajnu cenu i izgleda da će izbiti još više ispred još velikih najava i listinga.

 

Što se tiče Tamadoge igara, očekuje se da će više P2E opcija biti otkriveno kasnije u planu puta, K3 2023, koji će uključivati igre u arkadnom stilu. Platforma takođe planira da postavi aplikaciju zasnovanu na AR-u. Kao takvi, do četvrtog kvartala 2023. igrači će moći da vide vizuelni i audio sadržaj igre u svom okruženju.

 

Svi Tamadoge kućni ljubimci/avatari se nude u formatu NFT-a, koji su u vlasništvu igrača i mogu se kupiti, prodati i trgovati. NFT-ovi se takođe mogu zameniti za TAMA tokene. 

 

Tamaverse je sopstveni metaverzum projekta, ovde, igrači mogu da uzgajaju, kovaju i vode kućne ljubimce u bitku da bi došli do vrha liste – dok se digitalne igračke, poslastice i hrana mogu kupiti u prodavnici kućnih ljubimaca kako bi pomogli kućnim ljubimcima da rastu. Igrači takođe mogu da zarade prave nagrade u Tamaverse.

 

TAMA token takođe koristi strogu tokenomiju koja ga razlikuje od Dogecoin-a i Shiba Inua. Tama ima maksimalnu ponudu od samo 2 milijarde tokena i takođe će uključivati deflatorni mehanizam koji će videti da je spaljeno 5% tokena iz svake transakcije u prodavnici kućnih ljubimaca. 

 

DOGE, s druge strane, ima neograničenu maksimalnu ponudu i trenutnu opticajnu ponudu od preko 130 milijardi, dok SHIB ima 550 triliona novčića u opticaju – 275.000 više od TAMA-ine maksimalne količine.

 

Pametni ugovor je otporan na prostirku nakon što je revidiran od strane Solid Proof-a, a tim je takođe dokked, KIC verifikovan od strane CoinSniper-a i aktivan sa investitorima na društvenim medijima. 

 

TAMA će sledeće biti uvršten na MEKSC i LBank 5. oktobra, dok je prijava za listing na Binance-u – najvećoj kripto berzi – podneta.

 

Token je već treći najveći mem kovanica po obimu, iza samo Dogecoin i Shiba Inu, a analitičari predviđaju dalje dobitke uoči novih lista i njegovog predstojećeg pada NFT -a .

 

Investitori koji se slažu da je ovo sledeća velika kriptovaluta mogu se obratiti zvaničnoj Telegram grupi za ažuriranja o predstojećoj listi razmene tokena.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE TAMADOGE ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Lucki Block (LBLOCK) 

 

NFT platforma za takmičenja i nagrade LBLOCK, izvorni token kompanije Lucki Block, je sledeća najbolja kriptovaluta za one koji žele da zarade digitalne nagrade. Projekat je dostigao skoro 50.000 pratilaca na Tviteru i često najavljuje konkurse na platformi.

 

Na primer, u vreme pisanja, ova vrhunska kripto platforma za peni daje investitorima priliku da završe niz zadataka za ulazak u izvlačenje. Ovo im je dalo šansu da osvoje MacBook Pro 14. Odmor sa pet zvezdica i Lamborghini su druge značajne nagrade takmičenja.

 

Lucki Block takođe vodi takmičenje koje je uključivalo bitkoin u vrednosti od milion dolara. Zajednica, poznata kao Lucki Block Armi, takođe može glasati o stvarima kao što su token burns i NFT takmičenja. Platforma Lucki Block se nalazi na blokčejnu.

 

Ovo nudi igračima fer i transparentan način da učestvuju u takmičenjima. LBLOCK tokeni se mogu koristiti za kupovinu karata i učešće u takmičenjima. Značajno je da postoje dve verzije LBLOCK-a. V1 je na Binance Smart Chain-u, a V2 je zasnovan na Ethereumu koji pomaže projektu u dobijanju CEKS lista.

 

V1 se i dalje koristi za igre, DEKS trgovanje i primanje nagrada. LBLOCK tokeni se mogu kupiti na Gate.io, Unisvap, LBank i MEKSC Global. Plan puta Lucki Block uključuje pokretanje prodavnice robe, višestruka strateška partnerstva, razne liste razmene, kovanje sredstava za igre, izgradnju sveta i još mnogo toga.

 

Tržišna kapitalizacija LBLOCK V1 je preko 17 miliona dolara, a noviji token (V2) je procenjen na 2,2 miliona dolara (potpuno razvodnjen).

 

Projekat je nedavno najavio da će LBLOCK postati deflaciona kada se od 30. septembra uvede mesečno sagorevanje od 1% – trenutno brisanje 32,5 miliona tokena iz ponude kako bi se povećala oskudica i vrednost.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE LUCKI BLOCK
ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE
POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Polkadot (DOT) 

 

Platforma koja omogućava transfere između blokova

Sledeći veliki kripto o kojem treba pričati je DOT, izvorni token Polkadot-a. Ovo je decentralizovani protokol koji olakšava slanje podataka i vrednosti između različitih mreža koje inače ne bi bile kompatibilne.

 

Kao takav, Polkadot služi kao tačka povezivanja za sve druge blokčejn mreže. Ovo promoviše skalabilnost i interoperabilnost. Zahvaljujući upotrebi nove generacije nominovanog dokaza o ulozi (NPoS), Polkadot koristi mali deo energije u poređenju sa mnogim drugim blok lancima.

 

Među procedurama dokazivanja uloga koje su ispitane u nedavnoj studiji, Polkadot ima jedan od najnižih ugljeničnih otisaka u industriji. Investitori DOT-a mogu da ulože svoje tokene za podsticaje. DOT takođe deluje kao token upravljanja.

 

Za razliku od nekih platformi, koje nude samo određene privilegije rudarima, vlasnici Polkadot-a mogu da učestvuju u upravljanju događajima kao što su popravke i nadogradnje protokola. U vreme pisanja ovog teksta, DOT ima tržišnu kapitalizaciju od preko 7 milijardi dolara i nalazi se među 15 najboljih kovanica na CoinMarketCap-u.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITI POLKADOT  ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Chainlink (LINK) 

 

Uspostavljeni projekat sa stotinama partnerstava

Iako je LINK već dobro poznata kriptovaluta i rangiran je među 25 najboljih tokena na CoinMarketCap-u, još uvek ima prostora za rast. Sposobnost Chainlink-a da poveže pametne ugovore na blok-čejnovima sa podacima i događajima u stvarnom svetu je jedna od njegovih mnogih upotreba.

 

Ovo je najpopularnija mreža Oracle za hibridne pametne ugovore. Mreža proročanstva Chainlink-a može se koristiti pametnim ugovorom za dobijanje eksternih podataka, kao što je, na primer, cena Bitcoin Cash-a u američkim dolarima.Zatim, kao nadoknadu za svoj rad, Oracles dobijaju LINK tokene. Chainlink takođe nudi blagovremene, precizne izveštaje van lanca podataka za bilo šta, od AccuVeather-a do SVIFT sistema plaćanja. Štaviše, mreža će uskoro implementirati šeme za ulaganje tokena i delegiranje čvorova.

 

Nadogradnje bi mogle doprineti da Chainlink bude sigurniji i decentralizovaniji, što bi moglo ponovo da podstakne interesovanje za projekat. U vreme pisanja ovog teksta, LINK ima tržišnu kapitalizaciju od skoro 4 milijarde dolara.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE CHAINLINK ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

ApeCoin (APE) 

 

Native Cripto of the Bored Ape Iacht Club ekosistema

APE takođe ima potencijal da bude sledeći kripto koji će eksplodirati . ApeCoin je zasnovan na Ethereumu i njime upravlja istoimena decentralizovana autonomna organizacija (DAO). Prema timu koji stoji iza projekta, APE je u velikoj meri stvoren da deluje kao simbol za trgovinu, igre i kulturu.

 

Za one koji ne znaju, ekosistem Bored Ape Iacht Club je postao referentni NFT katalog za mnoge investitore koji će pratiti. Ovaj projekat predstavlja više od digitalne umetnosti. Postao je dobro poznat brend.

 

Primer za to je Bored Ape Breakfast Club, NFT projekat koji nudi uslugu pretplate na kafu zajedno sa ekskluzivnim privilegijama. Bored Apes su toliko popularni da je to tema hamburgera u Kaliforniji koja je postala popularna među NFT entuzijastima.

 

Pored toga, renomirani muzičari Snup Dog i Eminem nastupali su u metaverzumu Otherside na nagradnim događajima kao sopstveni avatari Bored Ape. ApeCoin ima tržišnu kapitalizaciju od skoro 1,5 milijardi dolara u vreme pisanja.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE APECOIN ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Kako uočiti sledeću veliku kriptovalutu

Pre nego što otkrijemo koja bi kriptovaluta mogla biti sledeći veliki pobednik, pomaže da se razume zašto toliko investitora uopšte gravitira ka kriptovaluti. Veliki deo toga ima veze sa fundamentalnom promenom u načinu na koji se digitalna sredstva percipiraju, rekao je Džef Dorman, glavni investicioni službenik u Arci, firmi za finansijske usluge koja je specijalizovana za digitalnu imovinu.

 

„Verujem da smo u ranoj fazi višedecenijskog sekularnog pomaka ka digitalnoj imovini, pošto je evolucija iz analognog u digitalni svet zauvek transformisana zbog COVID-19“, rekao je Dorman za GOBankingRates u mejlu.


On kaže da je ova klasa imovine „sada evoluirala daleko od kriptovaluta“ do decentralizovanih finansija, NFT– a i drugih investicionih sredstava.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE NEKU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Dobit i dobitak od kriptovaluta

Kada pokušavate da identifikujete sledeću veliku kriptovalutu, dve stvari na koje treba obratiti pažnju su slične onome na šta bi investitor u akcije pazio: tržišna kapitalizacija i cena.

 

Tržišna kapitalizacija pokazuje koliko je uloženo u određenu mrežu. Kao opšte pravilo, što je veća tržišna kapitalizacija, to je imovina stabilnija, mada to takođe znači da novčić ima manje prostora za rast. Takođe je važno paziti na cenu da biste utvrdili da li su investitori bikovski ili medveđi u odnosu na kriptovalutu.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE NEKU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Konverzija.rs je platforma koja je kreirana u svrhu edukacije i obrazovanja o kriptovalutama, blockchain-u i decentralizaciji. 

Pročitajte najnovije vesti iz kategorije ALTKOINI.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

Menjačnica kriptovaluta

Naša menjačnica vrši sigurnu i brzu konverziju kriptovaluta po povoljnim kursnim stopama.

Edukacija o investiranju

konverzija-edukacija.rs je platforma koja je kreirana u svrhu edukacije i obrazovanja o novim načinima investiranja.

O nama

Naša misija je vrlo jasna – da u jeku vrtoglavog rasta i pada, raznoraznih špekulacija, istina i neistina, prenosimo najtačnije vesti iz sveta kriptovaluta…

Moža vas zanima

Svet kriptovaluta se konstantno razvija, sa novim projektima koji se pojavljuju i onima koji prave značajne iskorake. Kako se približavamo novembru 2023. godine, vreme je da detaljnije pogledamo 10 najperspektivnijih...
Rudarenje kriptovaluta je u stalnom razvoju, a jedna oblast koje je zabeležila značajan rast su aplikacije za rudarenje za Android uređaje. U ovom članku ćemo Vas upoznati sa pet najboljih...
Sa rastućom popularnošću kriptovalute Shiba Inu Coin (SHIB), ekosistem Shibarium nastavlja da se širi. Najnoviji dodatak ovom ekosistemu je Shibarium ID, startup koji ima za cilj da u SHIB zajednici...
Call Now Button