Blog » Zanimljivosti » Move-To-Earn – 8 igara koje vam plaćaju kripto za vežbanje
move to earn - igre koje plaćaju kripto za vežbanje

Move-To-Earn – 8 igara koje vam plaćaju kripto za vežbanje

od mihajlo

Igre za zaradu (poznate i kao kriptovalute premesti da zaradi ili premesti da zaradiš NFT) su nadolazeći način da se igrači nagrađuju kriptovalutom samo za vežbanje. Ove igre koriste tehnologiju za praćenje kretanja igrača, tako da bukvalno možete zaraditi samo obavljajući svoju normalnu fitnes rutinu.

 

Ovde ćemo proći kroz koje tačno igre seli za zaradu i osam najboljih igrica za zaradu koje vam plaćaju kriptovalute za vežbanje! 


Zaronimo odmah u igre, ali ako su vam kriptovalute, NFT ili Blockchain igre nove, skrolujte do dna da biste saznali više o njima.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE NEKU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Najbolje igre Move-To-Earn

  1. MetaGym (MGCN)
  2. STEPN (GMT)
  3. Genopets (GENE)
  4. Dotmoovs (MOOV)
  5. Sweatcoin (SWEAT)
  6. Step (FITFI)
  7. OliveX (DOSE)
  8. Calo (CALO)

Šta je Move-to-Earn?

Move-to-earn, ili M2E, je novi način korišćenja tehnologije za nagrađivanje ljudi za ustajanje i kretanje tela. Igre za zaradu su odličan način za zaradu od kriptovalute – oblika decentralizovane digitalne valute koja poslednjih godina postaje sve popularnija. 

 

Neke od igara za zaradu zahtevaju od vas da prethodno kupite NFT. Ako vam je potreban brifing o kriptovalutama ili NFT-ovima, pomerite se nadole.

Move to Earn kripto igre i njihove valute

Svaka igra će funkcionisati malo drugačije, ali većina igara uključuje zarađivanje kriptovalute od poteza do zarade ispunjavanjem zadataka u igri kao što su završetak treninga, hodanje ili pobeda u trci. Evo naših osam najboljih igara sa kojima možete zaraditi!

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE NEKU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

1. MetaGym ($MGCN)

 

MetaGym je prva vežba za zaradu u teretani u Metaverse! Dolazi u kompletu sa odgovarajućom mobilnom aplikacijom, aplikacijom za pametni sat i sopstvenom kriptovalutom zasnovanom na poligonu ($MGCN). Takođe uključuje funkcije Fit-fi, Sleep-fi i Game-fi.

 

U MetaGym-u, korisnici su opremljeni NFT Metaverse avatarima poznatim kao MetaGym Buddies, mogu da izvode kardio, beleže zdravstvena ponašanja i ispunjavaju fitnes izazove da bi zaradili MetaGym Coin ($MGCN). Kriptovaluta se može koristiti za podizanje nivoa i izradu nove NFT odeće, pojačanja i nadogradnje.

 

MetaGym vam omogućava da zaradite kriptovalute na osnovu izvršavanja različitih zadataka. To može uključivati kardiorespiratorni trening, trening snage i otpora, pa čak i adekvatan san. Možete zaraditi do 100 $MGCN dnevno ispunjavanjem svih vaših modaliteta. Možete čak i da iznajmite svoj avatar da biste zaradili od napora drugih na vežbanju ili prodali likove direktno u aplikaciji.

 

Sa zajedničkim ciljem da pomogne da svet postane zdravije mesto, MetaGim je stvorio unosnu NFT priliku za prelazak i zaradu koja koristi vežbu, zdravlje i uključivanje zajednice kako bi podstakao rast i uspeh svakog pojedinca na fitnes putu.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE MetaGym  ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

2. STEPN (GMT)

STEPN je Veb 3 Lifestile aplikacija i NFT igra koja vas nagrađuje za završene vežbe. GMT tokene možete zaraditi hodanjem, trčanjem, vožnjom bicikla i još mnogo toga. Što se više krećete, više GMT možete zaraditi.

Možete da koristite svoje GMT tokene za kupovinu stavki u igri, kao što su novi avatari i nadogradnje. Ili čak možete trgovati svojim GMT tokenima na berzama ili ih koristiti za ulaganje u druge kriptovalute.

Sa svojim interfejsom koji je jednostavan za korišćenje i sjajnim nagradama, STEPN je odlična igra za zaradu za one koji žele da počnu da koriste kriptovalute.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE STEPN (GMT) ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

3. Dotmoovs (MOOV)

 

Dotmoovs je NFT igra od poteza do zarade koja vam omogućava da zaradite MOOV tokene tako što ćete završiti treninge. Sa svojom funkcijom proširene stvarnosti (AR), možete čak i da završite vežbe na lokacijama u stvarnom svetu i da budete nagrađeni za to.

 

Dotmoovs koristi „moov bodove“ da prati vaš napredak i nagrade. Trenutno možete da učestvujete u slobodnom fudbalu i plesu, a očekuje vas još mnogo toga. Možete da koristite bodove koje zaradite za kupovinu stavki u igri, poput avatara ili nadogradnje. Možete ih koristiti i za ulazak u takmičenja i liste lidera za osvajanje nagrada.

 

Sa ovom aplikacijom vođenom veštačkom inteligencijom, takođe vas procenjuje AI, tako da se sve nadgleda i algoritmi za otkrivanje prevara se primenjuju.

 

Ovo je još jedna sjajna igra za zaradu za one koji žele da se uklope i zabavljaju dok to rade.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE Dotmoovs ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

4. Sweatcoin (SWEAT)

 

Sweatcoin je igra koja se kreće za zaradu i koja vas nagrađuje za hodanje i trčanje. Za svakih 1000 koraka koje napravite, zaradite ZNOJ. Zatim možete koristiti svoj SWEAT za kupovinu stvari na Sveatcoin tržištu, kao što su elektronika, oprema za fitnes i poklon kartice. 

 

Samo u prvom kvartalu 2022. učesnici Sweatcoin -a su razmenili robu i usluge u vrednosti od 70 miliona dolara na tržištu u zamenu za njihovo kretanje.

 

Takođe možete koristiti svoj SWEAT za ulaganje u kriptovalute ili drugu imovinu. Na primer, možete koristiti svoj SWEAT za kupovinu tokena od popularne kompanije zasnovane na blokčejnu, Ripple.

 

Sa svojom aplikacijom koja se lako koristi i fokusom na zajednicu, Sweatcoin je odlična igra koja se može zaraditi za sve koji žele da ostanu zdravi i za to budu nagrađeni.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE Sweatcoin (SWEAT) ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

5. Genopets (GENE)

 

Pohvaljena kao prva NFT igra koja se može zaraditi na svetu, Genopets je igra za odgajanje kućnih ljubimaca koja vam omogućava da zaradite GENE tokene koristeći kretanje da biste se brinuli o svojoj „životinji duha“ koja se razvija kroz vaš svakodnevni angažman. Što bolje brinete o svom ljubimcu, više GENE možete zaraditi.

 

Putujući kroz Genoverse, pred vama je izazov da nadogradite svoj Genopet NFT tako što ćete svoje kretanje transformisati u GENE. Možete prodati svoj GENE drugim igračima ili trgovati svojim NFT-ovima na tržištu. Takođe možete da koristite svoju kriptovalutu koja se kreće za zaradu da biste učestvovali u takmičenjima i učestvovali u rang listama.

 

Sa fokusom na zajednicu, Genopets je odlična igra koja se može zaraditi za svakoga ko želi da se druži i da dobije nagradu za fizičko kretanje.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE Genopets (GENE) ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

6. Step (FITFI)

 

Step App je još jedna aplikacija za fitnes sa pokretom i zaradom u kojoj se takmičite u Metaverse kroz proširenu stvarnost i pretvarate svoje fitnes ciljeve u prihod uz prijateljsko takmičenje.

 

Počećete tako što ćete izabrati SNEAKs NFT i koristiti ga kao opremu za vežbanje za kretanje i zaradu kriptovalute. Takođe možete da kupujete bez prikrivanja kao što su skinovi. Možete trčati protiv svojih prijatelja ili stranaca i takmičiti se za skup kriptovaluta.

 

Trčanje dok ulažete svoje SNEAK-ove zarađujete KCAL, što je kriptovaluta u igri.

 

Aplikacija Step je odličan način da se krećete da biste zaradili jer ne samo da ste plaćeni da vežbate, već se i zabavljate i takmičite sa drugima.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE Step (FITFI) ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

7. OliveX (DOSE)

 

OliveX je aplikacija koja se kreće za zaradu u kojoj zarađujete DOSE za hodanje svaki dan. Aplikacija prati vaše kretanje i pretvara ga u tokene pod nazivom DOSE. Zatim možete unovčiti svoju DOSE za nagrade kao što su poklon kartice, proizvodi ili donacije u dobrotvorne svrhe.

 

Takođe možete učestvovati u izazovima i rang listama da biste osvojili nagrade. OliveKs je odlična igra za sve koji žele da ozdrave i za to budu nagrađeni.

 

Jednostavno koristite aplikaciju da biste se pomerili na gore nivoe, što vam daje pristup novim igrama i izazovima. Takođe možete da koristite svoju DOSE za kupovinu predmeta u igri, poput nove odeće za vaš avatar ili nadogradnje.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE OliveX (DOSE) ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

8. Calo (CALO)

 

Calo ​​je aplikacija za zaradu koja vas nagrađuje za vežbanje. Opremite se u NFT patiku i počnite da se krećete. Učestvujte u nedeljnim i mesečnim izazovima ili sami vežbajte u jednom režimu.

 

Za svaki minut koji vežbate, zarađujete CALO. Zatim možete koristiti svoj CALO za kupovinu stvari na tržištu Calo, kao što su oprema za fitnes, programi vežbanja i planovi ishrane.

 

Takođe možete koristiti svoj CALO za ulaganje u druge kriptovalute kao što su Bitcoin ili Ethereum. 

 

Sa svojim interfejsom koji se lako koristi i fokusom na zajednicu, Calo je odlična igra koja se može zaraditi za svakoga ko želi da fitnes učini zabavnim i korisnim.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE Calo (CALO) ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Pa zašto M2E Hype?

Evo samo nekoliko razloga zašto igrice za zaradu postaju toliko popularne:

 

Oni su odličan način da budete plaćeni za nešto što već radite – vežbanje.

 

Oni nude zabavan način da zaradite kriptovalute, koja ovih dana postaje sve popularnija.

 

Oni su odličan način da dobijete malo dodatne motivacije za vežbanje, jer možete zaraditi više ako se više krećete.

 

Oni nude jednostavan način za početak rada sa kriptovalutama, bez potrebe za ulaganjem novca.

 

One mogu biti zabavan i društveni način vežbanja, jer mnoge igre koje se kreću za zaradu imaju tabele sa rezultatima i druge načine da uporedite svoj napredak sa drugima.

 

Igre za zaradu takođe igraju interes i uspeh igara za zaradu. Pogledajte ovaj resurs o tome kako rade na dubokom zaronu.

 

Svi ovi faktori se udružuju kako bi stvorili savršenu oluju uzbuđenja oko igara koje se kreću i zaradi. Dakle, ako želite da se uključite u prelazak na zaradu da biste zaradili dodatni novac ili izgradili svoj kripto portfolio, sada je definitivno vreme.

Neki uobičajeni M2E rečnik

Šta je kriptovaluta?

 

Kriptovaluta je digitalna valuta koja koristi kriptografiju za osiguranje transakcija, kontrolu stvaranja novih jedinica i verifikaciju transfera. Neki primeri popularnih kriptovaluta su Bitcoin, Ethereum i Litecoin.

 

Kriptovaluta je decentralizovana, što znači da ne podleže kontroli vlade ili finansijskih institucija. Ovim digitalnim fondovima se često trguje na decentralizovanim berzama i takođe se mogu koristiti za kupovinu dobara ili usluga.

 

Šta je NFT? (link) 

 

NFT, ili token koji se ne može zameniti, je vrsta kriptovalute koja predstavlja nešto jedinstveno. Često se koriste za predstavljanje stvari kao što su retki predmeti igara, kolekcionarski predmeti i druga vredna digitalna imovina.

 

Za razliku od tradicionalnih kriptovaluta kao što su Bitcoin i Ethereum, koje se mogu zameniti, NFT nisu zamenljive i svaka je jedina svoje vrste. To znači da se njima ne može trgovati za druge kriptovalute ili robu, već se mogu koristiti samo za kupovinu određene stavke ili usluge.

 

Jedan primer NFT-a u divljini je CriptoKitties, koji omogućava ljudima da kupuju, trguju i uzgajaju virtuelne mačke. Ove virtuelne mačke su svaka jedinstvena i ne mogu se zameniti, što ih čini savršenim primerom NFT-a.

 

Mnoge igre koje se kreću za zaradu koriste kriptovalute i NFT, u kombinaciji sa blokčejn tehnologijom.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE NEKU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Šta su blokčejn igre?

 

Blockchain igra je video igra koja koristi blockchain tehnologiju za skladištenje podataka o igri u decentralizovanoj knjizi. To znači da se podaci igre ne čuvaju na jednom serveru, već na mnogo različitih servera širom sveta.

 

Pošto su blokčejn igre decentralizovane, nude nekoliko prednosti u odnosu na tradicionalne video igre. Kao prvo, oni su mnogo sigurniji – pošto ne postoji centralni server, hakerima je neverovatno teško da menjaju podatke igre.

 

Još jedna prednost blokčejn igara je ta što igračima mogu ponuditi pravo vlasništvo nad predmetima u igri. 

 

U tradicionalnim video igrama, programeri igara poseduju sve stvari koje igrači dobijaju u igricama. Međutim, sa blockchain igrama, igrači mogu zaista da poseduju i razmenjuju svoje predmete – ogromna prednost za igrače!

 

Konačno, blokčejn igre imaju tendenciju da budu poštenije i transparentnije od tradicionalnih video igara. Pošto se podaci o igrici čuvaju u decentralizovanoj knjizi, programerima igara je nemoguće da manipulišu podacima. 

 

To znači da igrači mogu biti sigurni da dobijaju fer igru, posebno kada je u pitanju zarada kriptovaluta kroz njihovo kretanje.

Započnite sa M2E igrama već danas

Sada kada znate nekoliko igara za zaradu, možda se pitate kako da počnete. Evo nekoliko saveta:

 

Izaberite igru koja odgovara vašim interesovanjima. Ako želite da budete zdravi, onda bi MetaGym, Sweatcoin ili Olive mogli biti dobar izbor. Ako tražite prijateljsko takmičenje, onda bi Step ili Calo mogli biti bolji.

 

Obavezno obratite pažnju na detalje igre. Ovo uključuje kako zarađujete i trošite kriptovalute, koji sadržaj je dostupan u igri i da li postoje neke funkcije zajednice kao što su tabele sa rezultatima ili sobe za ćaskanje.

Preuzmite aplikaciju. 

 

Kada odaberete igru koja se kreće za zaradu, preuzmite aplikaciju i napravite nalog. Možda ćete morati da povežete fitnes tracker ili drugi uređaj da biste počeli da pratite svoju aktivnost.

 

Počnite da se igrate i krećete! Što se više krećete, više kriptovalute ćete zaraditi. Koristite svoju kriptovalutu da kupujete predmete u igri, učestvujete u takmičenjima ili unovčite za nagrade u stvarnom svetu.

 

Bez obzira da li tražite način da se družite, ozdravite ili zaradite dodatni novac, postoji mnogo igrica za zaradu koje odgovaraju vašim potrebama.

 

 Pa zašto ne biste bili pionir ovog eksplodirajućeg fitnes trenda tako što ćete danas pokušati da počnete da zarađujete kriptovalute za vežbanje?

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE NEKU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Konverzija.rs je platforma koja je kreirana u svrhu edukacije i obrazovanja o kriptovalutama, blockchain-u i decentralizaciji. 

Pročitajte najnovije vesti iz kategorije ZANIMLJIVOSTI.

Slični članci