SHIBA INU, SHIBARIUM

Podeli:

SHIBA INU, SHIBARIUM

Sa rastućom popularnošću kriptovalute Shiba Inu Coin (SHIB), ekosistem Shibarium nastavlja da se širi. Najnoviji dodatak ovom ekosistemu je Shibarium ID, startup koji ima za cilj da u SHIB zajednici donese digitalni identitet zasnovan na blokčejnu. Shibarium ID je nedavno najavio da će već sledećeg meseca pokrenuti svoju namensku platformu za imena domena .shib.

Shibarium ID će se integrisati sa Shiba Inu-ovom novopokrenutom Shibarium mrežom, čineći je jednom od prvih platformi za trgovinu Veb3 domena koja podržava rešenje sloja 2. Ova integracija će korisnicima pružiti besprekornu i bezbednu platformu za kupovinu, prodaju i upravljanje imenima .shib domena. Cilj platforme je da stvori decentralizovan i pouzdan sistem digitalnog identiteta za SHIB zajednicu.

Shibarium ID, platforma će ponuditi niz funkcija za svoje korisnike. Ovo uključuje mogućnost registracije, obnavljanja i upravljanja listama .shib domena, kao i pregled ponuda i prihvatanje ponuda. Jedan uzbudljiv aspekt platforme je program preporuke, koji korisnicima omogućava da zarade dodatne nagrade.

Dok je Shibarium ID prvenstveno fokusiran na Shiba Inu ekosistem, platforma ima planove da podrži Veb3 domene i na drugim mrežama. Ovo uključuje Ethereum (.eth), BNB lanac (.bnb) i Arbitrum (.arb). Uzimajući pristup sa više lanaca, Shibarium ID se nada da će izgraditi „mrežu univerzalne usluge imena“.

Pored svojih usluga, Shibarium ID je posvećen vraćanju ekosistema Shibarium. Naknade za upućivanje biće isplaćene u BONE tokenima, a deo naknada od svake prodaje domena biće posvećen inicijativama u vezi sa SHIB-om. Ovo uključuje doprinose za SHIB Burns, Doggi DAO i druge neprofitne donacije. Sve u svemu, Shibarium ID ima za cilj da obezbedi sveobuhvatnu platformu za upravljanje i monetizaciju unosa domena uz podršku Shiba Inu zajednici.

Važnost digitalnog identiteta ne može se potkopati u današnjem sve digitalnijem svetu. Sa porastom onlajn transakcija, potreba za sigurnim i verifikovanim digitalnim identitetima je važnija nego ikad. Shibarium ID ima za cilj da iskoristi blockchain tehnologiju kako bi korisnicima pružio pouzdan i decentralizovan sistem za uspostavljanje i upravljanje njihovim digitalnim identitetima.

Lansiranje Shibarium ID platforme za .shib imena domena je uzbudljiv razvoj za SHIB zajednicu. On će vlasnicima SHIB-a pružiti priliku da uspostave jedinstveno onlajn prisustvo i izgrade svoj digitalni brend. Platforma će takođe olakšati kupovinu i prodaju imena domena .shib, omogućavajući korisnicima da kapitalizuju vrednost svoje digitalne imovine.

Širenje Shibarium ekosistema uz dodatak Shibarium ID-a naglašava kontinuirani rast i inovacije unutar SHIB zajednice. Kako blockchain tehnologija nastavlja da se razvija, ona predstavlja nove mogućnosti za verifikaciju i upravljanje digitalnim identitetom. Platforma Shibarium ID-a za imena domena .shib je samo početak onoga što SHIB zajednica može očekivati od ekosistema u budućnosti.

U zaključku, predstojeće lansiranje Shibarium ID-a svoje namenske platforme za imena domena .shib je uzbudljiv razvoj za SHIB zajednicu. Integracijom sa mrežom Shibarium, Shibarium ID ima za cilj da obezbedi bezbedno i decentralizovano rešenje za digitalni identitet zasnovan na blokčejnu. Uz podršku Proof of Human, ovaj startap će imati značajan uticaj u prostoru digitalnog identiteta. Budućnost izgleda obećavajuće za ekosistem Shibarium, a vlasnici SHIB-a mogu se radovati inovativnijim rešenjima i mogućnostima u budućnosti.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

Menjačnica kriptovaluta

Naša menjačnica vrši sigurnu i brzu konverziju kriptovaluta po povoljnim kursnim stopama.

Edukacija o investiranju

konverzija-edukacija.rs je platforma koja je kreirana u svrhu edukacije i obrazovanja o novim načinima investiranja.

O nama

Naša misija je vrlo jasna – da u jeku vrtoglavog rasta i pada, raznoraznih špekulacija, istina i neistina, prenosimo najtačnije vesti iz sveta kriptovaluta…

Moža vas zanima

Svet kriptovaluta se konstantno razvija, sa novim projektima koji se pojavljuju i onima koji prave značajne iskorake. Kako se približavamo novembru 2023. godine, vreme je da detaljnije pogledamo 10 najperspektivnijih...
Rudarenje kriptovaluta je u stalnom razvoju, a jedna oblast koje je zabeležila značajan rast su aplikacije za rudarenje za Android uređaje. U ovom članku ćemo Vas upoznati sa pet najboljih...
USD Coin (UCDC) je digitalna valuta koja je vezana za američki dolar u odnosu 1:1. To je oblik stabelcoina, što znači da je njegova vrednost dizajnirana da ostane stabilna i...
Call Now Button