Šta je Crypto.com Coin Cronos (CRO)?

Podeli:

Šta je Crypto.com Coin Cronos (CRO)?

Crypto.com beleži naslove širom sveta od rebrendiranja Staples Centra u Los Anđelesu, Kalifornija u Crypto.com Arenu, sklapanja ugovora za ujedinjenje Crypto.com sa Los Anđeles Lejkersima i LA Kingsima, kao i raznim evropskim fudbalskim klubovima timovi za predstavljanje  Meta Damona  kao lica najnovije reklamne kampanje Crypto.com. Ovo partnerstvo ima za cilj da poveća prepoznatljivost brenda i poveća uzbuđenje širom mreže. 

 

Nova kampanja Crypto.com koštala je više od 100 miliona dolara i biće emitovana u skoro dvadesetak zemalja. Njegova tema, „Sreća je naklonjena hrabrima“, temelji se na ideji da ljudi postižu veličinu kroz traganje za svojim snovima. A od lansiranja „Fortune Favors the Brave“, CRO je zarobio globalnu maštu.

 

Iako se kampanja pokazala kao moćna mačja meta za investitore, oglasi sami po sebi nisu jedini odgovorni za stalno rastuću cenu CRO-a. Crypto.com je možda lider u kripto marketingu, ali postoji značajna supstanca iza njegovog lepog lica. Kompanija je specijalizovana za imovinu sve veće vrednosti, pružajući vam nove mogućnosti ulaganja koje uključuju:

 

CRO i NFT, dajući vam udeo u platformi

 

 • Metalne Visa kartice sa opcijama povrata novca
 • Mogućnosti ulaganja sa kamatama do 14,5 odsto
 • DeFi  protokoli koji plaćaju kamatu
 • Zamene i poljoprivreda
 • Njegov javni blockchain sledeće generacije, Cronos, napravljen je za kupce i trgovce, omogućavajući im da koriste i prihvate kriptovalute sa privatnošću, bezbednošću i lakoćom.

 

Cilj Crypto.com  je da „stavi kriptovalutu u svaki novčanik“. Od svog osnivanja 2016, mreža sa sedištem u Hong Kongu postala je lider u mobilnim kripto plaćanjima. Nagli zamah CRO-a ne pokazuje znake usporavanja, i postao je kriptovaluta s najbržim rastom po  tržišnoj kapitalizaciji .

Šta je CRO token?

CRO token  je izvorni token Crypto.com . ERC20 token na Ethereum blockchain-u, CRO pruža korisnicima pristup brojnim prednostima u okviru kripto ekosistema, čiji je cilj promovisanje masovnog usvajanja kriptovaluta. Crypto.com će svojim korisnicima dati mogućnost kupovine i prodaje fiat valutama i debitnim karticama, zajedno sa trgovinom, pozajmljivanjem i pozajmljivanjem. Takođe ima sopstveni novčanik koji nije za čuvanje.

 

Cronos (CRO) je izvorni token kriptovalute Crypto.com Chain-a — decentralizovanog blok lanca otvorenog koda  koji je  razvila kompanija za plaćanje, trgovinu i finansijske usluge Crypto.com.

UKOLIKO ŽELITE KUPITI CRO TOKEN, NEKU KRIPTOVALUTU ILI NEKI DRUGI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Distribucija CRO tokena

Ukupna ponuda CRO kovanica je ograničena na 30 milijardi. Ovo dolazi nakon što je spaljeno  70 milijardi CRO tokena  , što je najveća takva spaljivanje u istoriji kriptovaluta. Još 10,4 milijarde je zaključano u pametnim ugovorima i spaljivaće se mesečno kako budu otključani.

 

Snabdevanje CRO-a je dodeljeno, sa 20 procenata rezervisano kao kapital, 20 procenata rezervisano za dugoročne podsticaje mreže, 10 procenata posvećeno razvoju zajednice, a 20 procenata je zamrznuto za grantove ekosistema. Poslednjih 30 procenata biće pušteno svakodnevno tokom petogodišnjeg perioda za sekundarnu distribuciju i podsticaje za lansiranje.

Za šta se koristi CRO novčić?

Cronos je izvorni token koji se koristi za napajanje njegovog blockchaina. Iako je prvobitno dizajniran kao ERC20 nagradni token, CRO je premešten na Crypto.com blok lanac, Cronos. Možete koristiti CRO kao posredničku valutu ili je koristiti za pretvaranje kriptovaluta u fiat po pristupačnim cenama.

 

Crypto.com blockchain je dizajniran da olakša onlajn kripto plaćanja, kao i da bude pristupačnija i pristupačnija svima. Optimizovan je sa mogućnošću trenutnih potvrda plaćanja, što podržava maksimalnu skalabilnost. Potvrde u proseku traju manje od jedne sekunde, a platforma je dizajnirana da podrži oko 50.000  transakcija u sekundi  (TPS) kada se implementacija testneta završi.

UKOLIKO ŽELITE KUPITI CRO TOKEN, NEKU KRIPTOVALUTU ILI NEKI DRUGI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Kako funkcioniše CRO Staking?

Ulaganje je termin za zaključavanje i obezbeđenje kriptovalute, koje se podstiče kroz kamatu ili nagradu. Ulaganje CRO nudi nekoliko prednosti.

 

Ulaganje omogućava dodavanje novih transakcija u blockchain. Korisnici ulažu svoje novčiće u Crypto.com protokol. Što više novčića korisnik uloži, veća je verovatnoća da će postati validator, koji potvrđuje transakcije. Kada je novi blok transakcija spreman za dodavanje u blockchain, korisnici koji proveravaju validaciju dobijaju nagrade, obično novoiskovane novčiće. Korisnici ne gube kontrolu nad svojim CRO-om kada ih ulože, a mogu ih i poništiti ako žele da trguju.

 

Oni koji ulažu na Crypto.com blockchain mogu imati koristi na nekoliko načina, uključujući:

 

 • Pristup Visa karticama Crypto.com
 • Cashback nagrade, rabati i druge pogodnosti novčanika
 • Viši APR

 

Novi blokovi se generišu svakih pet do šest sekundi, što znači da se i nagrade generišu svakih pet do šest sekundi. Nagrade za ulog variraju u zavisnosti od nivoa korisnika. Na primer, nivo Jade Green dobija nagradu od 10 procenata, dok nivo Opsidian zarađuje 12 procenata. Nagrade se isplaćuju nedeljno. Ne morate da imate minimalni iznos CRO za ulaganje, a opet, slobodni ste da uložite ili poništite ulog u bilo kom trenutku.

 

Da biste uložili CRO , moraćete da kupite CRO koristeći kreditnu karticu ili fiat novčanik. Kada imate dovoljno CRO, možete pristupiti stranici kartice preko aplikacije Crypto.com. Odaberite željenu Crypto.com Visa karticu i pratite uputstva na ekranu.

 

Takođe možete da nadogradite ili povećate svoj iznos uloga preko svog CRO novčanika. Jednostavno kliknite na  dugme Nadogradi  i pratite uputstva na ekranu.

UKOLIKO ŽELITE KUPITI CRO TOKEN, NEKU KRIPTOVALUTU ILI NEKI DRUGI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Kako Crypto.com Blockchain obezbeđuje mrežu?

Lanac Crypto.com je izgrađen na Ethereum blok lancu, što omogućava ERC20 kompatibilnost. Mreža je obezbeđena  funkcijom Ethash , što je algoritam za dokaz rada (PoV) koji je modifikovan iz  Dagger-Hashimoto- a . Ethash zahteva da izlaz procesa heširanja mora da kreira heš vrednost nižu od praga. Ethereum mreža povećava ili smanjuje prag kako bi se osiguralo da se blokovi rudare odgovarajućom brzinom.

Da bi održao bezbednost, lanac Crypto.com koristi okvir koji se naziva modeliranje pretnji. Ovo osigurava da mreža može pravilno da predvidi, identifikuje i zaštiti blok lanac od pretnji koristeći STRIDE model, koji se fokusira na:

 • Prevara
 • Tampering
 • Odbijanje
 • Informacije
 • Onemogućavanje usluga
 • Elevation of Privilege

Arhitektura CRO blockchaina je dizajnirana da olakša mobilno plaćanje kroz niz specijalizovanih funkcija, koje postiže korišćenjem nekoliko čvorova. Svaki čvor podržava poseban sloj kao što je opisano u nastavku.

Čvorovi saveta

Ovi čvorovi upravljaju transakcijama, validacijama i poravnanjima i primaju naknade za obradu. Čvorovi saveta dobijaju nadoknadu za svaku transakciju koju obrađuju.

Čvorovi primaoca

Čvorovi za trgovce i kupce pružaju usluge deponovanja, upravljaju obračunima za druge korisnike i pružaju druge usluge i verifikaciju u vezi sa transakcijama trgovaca. Oni su nagrađeni prema iznosu svake transakcije koju obrađuju.

Čvorovi agenta za poravnanje

Ovi čvorovi prodaju CRO tokene za stabilne valute i podmiruju sopstvene operacije kako bi osigurali da trgovci imaju pristup stabilnim opcijama konverzije cena nakon poravnanja. Čvorovi agenta za poravnanje nadoknađuju se fiksnom naknadom za svaku isplatu fiata koju obrađuju.

Čvorovi zajednice

Čvorovi zajednice pomažu kupcima i trgovcima da završe direktne transakcije. Ovi čvorovi takođe služe kao baza za druge korisnike koji žele da prate različite operacije.

Kupujte i trgujte CRO derivatima

Izaberite svoju kriptovalutu iz padajućeg menija, zajedno sa iznosom koji želite da potrošite. Moraćete da izaberete način plaćanja, koji može da uključuje Visa ili Mastercard kreditne i debitne kartice ili gotovinu, kao i vašeg dobavljača usluga. Kada završite transakciju, trebalo bi da imate svoju kriptovalutu na svom nalogu za nekoliko minuta (iako proces može da potraje i do 30 minuta, u zavisnosti od mrežnog saobraćaja). Novi korisnici će možda morati da sačekaju do jedan dan na verifikaciju.

UKOLIKO ŽELITE KUPITI CRO TOKEN, NEKU KRIPTOVALUTU ILI NEKI DRUGI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

CRO naspram BNB: Koja je bolja investicija?

Binance coin (BNB) je jedna od najboljih digitalnih valuta sa  tržišnom kapitalizacijom od 100 milijardi dolara . Trgovci mogu da koriste BNB za ulaganje i/ili uživanje u sniženim naknadama za trgovanje, dok uživaju u značajnim popustima na naknade. Za investitore koji preferiraju relativno sigurnu investiciju, BNB će i dalje biti popularna.

 

Crypto.com je relativno novajlija, ali ima mnogo potencijala, uključujući niske naknade, skoro trenutne transakcije i posvećenu podršku trgovcima. Njegova platforma je dizajnirana da učini kriptovalutu lakom i dostupnom — čak i za one koji su novi u kriptovaluti. Decentralizovana priroda blokčejna obezbeđuje privatnost i bezbednost, dok različite bezbednosne funkcije rade zajedno kako bi značajno smanjile rizik od hakovanja i prevare. Takođe sadrži kreditne kartice, koje uključuju nagrade za povrat novca i druge podsticaje. Veoma pristupačan dizajn ove multifunkcionalne platforme ima potencijal da progura vrednost CRO-a u stratosferu.

 

Iako su i BNB i CRO kovanice održive investicione opcije, mogu se svideti različitim investitorima iz različitih razloga. Ako želite pristup raznovrsnim karticama, nagradama za potrošnju, impresivnim kamatnim stopama i niskim naknadama za trgovanje, Crypto.com bi mogao biti bolja opcija.

Donja granica

Crypto.com blockchain nudi proizvode za plaćanje, trgovanje i ulaganja koji će se svideti širokom spektru ljudi. Nudi raznovrsna rešenja za plaćanje koja su dizajnirana za sticanje i usvajanje, dok i dalje pruža unosna rešenja za trgovanje i ulaganja za generisanje prihoda. Ovo rezultira održivim DeFi ekosistemom sa potencijalom da ubrza usvajanje kriptovalute širom sveta.

 

Trenutnu cenu CRO tokena pogledajte ovde

Konverzija.rs je platforma koja je kreirana u svrhu edukacije i obrazovanja o kriptovalutama, blockchain-u i decentralizaciji. 

Pročitajte najnovije vesti iz kategorije ALTKONI.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

Menjačnica kriptovaluta

Naša menjačnica vrši sigurnu i brzu konverziju kriptovaluta po povoljnim kursnim stopama.

Edukacija o investiranju

konverzija-edukacija.rs je platforma koja je kreirana u svrhu edukacije i obrazovanja o novim načinima investiranja.

O nama

Naša misija je vrlo jasna – da u jeku vrtoglavog rasta i pada, raznoraznih špekulacija, istina i neistina, prenosimo najtačnije vesti iz sveta kriptovaluta…

Moža vas zanima

USD Coin (UCDC) je digitalna valuta koja je vezana za američki dolar u odnosu 1:1. To je oblik stabelcoina, što znači da je njegova vrednost dizajnirana da ostane stabilna i...
Friend.tech je revolucionarna decentralizovana mreža koja uvodi jedinstven koncept: pretvaranje prijatelja i njihovih mreža u “Shares” ili “Keys”. Ova inovativna platforma omogućava korisnicima da ulažu u društvene mreže svojih prijatelja...
Kriptovalute su osvojile svet brzinom svetlosti. Od lansiranja Bitcoina 2009. godine, kripto tržište je eksponencijalno poraslo, a sada postoje hiljade različitih kripto kovanica koje možete izabrati. Sa uvođenjem novih novčića...
Call Now Button