Blog » Altkoini » Šta je Sweatcoin i kako zaraditi s njim?
sweatcoin hodaj i zaradi kripto

Šta je Sweatcoin i kako zaraditi s njim?

od mihajlo

Da li ste ikada pomislili da možete zaraditi hodajući? Ako je vaš odgovor “ne”, prevarili ste se.

 

#MoveToEarn – trenutno novi trend u kripto svetu. Kako vreme prolazi, pojavljuje se sve više takvih aplikacija, a trenutno ćemo objasniti šta je SweatCoin. Sweatcoin ne broji samo vaše korake, već i dodeljuje novčiće koje možete da menjate za razne stvari iz njihovog shop-a.


SweatCoin aplikacija vam pruža mogućnost da zaradite coin-e hodanjem. Ono što u čemu se razlikuje od drugih aplikacija je to što do sad sve što ste zaradili, mogli ste se menjati za razne nagrade, proizvode, digitalne usluge i slično. Ali, od ovog leta će biti drugačije, jer izlazi njihov token  SWEAT , što znači da će svi korisnici  u razmeri 1:1 dobiti tokene. Ako ste npr. imali 200 njihovih coin-a, kad izadje valuta, to će značiti da imate 200 Sweat tokena. Samu vrednost tokena još uvek ne znamo, ali ostaje nam da hodamo i skupljamo coine, te kad dođe vreme da ih zamenimo.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE SWEATCOIN KRIPTOVALUTU ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Kako funkcioniše Sweatcoin?

Svi do sad imamo pametne telefone, a i aplikacije u svom telefonu, kao što su GoogleFit, Huawei health, Samsung health, i druge..Te aplikacije uglavnom vam broje korake i mere pređenu razdaljinu, otkucaje srca itd.. Mnogi sportisti koriste i satove ili fitnes narukvice za to kao dodatak.

 

I SweatCoin je jedna vrsta fitnes aplikacije, ali sa kojom možete zaraditi jer vam broji korake i zauzvrat daje novčiće. Upravo ta mogućnost je uticala na mnoge ljude da se “pokrenu” i ujedno i zarade nešto novca.

 

Hodajući, Sweatcoin aplikacija generiše svoje novčiće koje možete za sada zameniti samo za dolare ili neku od nagrada. Za svakih 1000 koraka, dobijate oko 1 sweatcoin.

 

Trenutna vrednost Sweatcoina je 20 za 1 dolar, što znači 1$= 20 sweatcoins= 20 000 koraka. Što znači, da biste zaradili 1 dolar sa sweatcoin-om, potrebno je da pređete 20 000 koraka. Međutim, postoji nekoliko načina da dobijete brže i više coina.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE SWEATCOIN KRIPTOVALUTU ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Kako i na koje načine možete zaraditi dodatne SweatCoine?

U aplikaciji se nalaze tri načina za dobijanje SweatCoina:

 

Dnevni bonus.

 

Ovo je izvlačenje na koje imate pravo tri puta svakog dana. Svaki pokušaj nam pruža mogućnost da osvojimo 0 do 1000 sweatkoina. Klikom na ponudu, otvara se reklama, ne duža od 30 sekundi koju moramo ispratiti do kraja. Potom se vrti spin gde osvajamo nekoliko sweatcoina. Prvi pokušaj je otključan, a da bi probali drugi i treći, moramo preći 500 i 1000 koraka. Znači, ako danas pređemo 1000 koraka, imamo otključana sva tri pokušaja. Korisnici na taj način uglavnom osvoje između 7 do 10 sweatcoina.

 

Dnevni dupli koraci.

 

Svakog dana imate mogućnost da uključite boost koraka na 20min. Tih 20min vam se koraci broje duplo, pa samim tim možete zaraditi i više sweatcoina.

 

Preporučite aplikaciju prijateljima

 

Sweatcoin, kao i mnoge druge aplikacije ima svoj referral program, gde dobijate coine tako što aplikaciju preporučujete drugim ljudima.

 

Svaki korisnik dobija svoj invite link, koji može da pošalje svom prijatelju preko poruke ili da podeli na društvenim mrežama. Za svaku registraciju preko vašeg linka, dobijate 5 SweatCoina.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE SWEATCOIN KRIPTOVALUTU ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

H3 Premium paket

 

Ukoliko želite, možete uključiti i premium opciju, koja košta trenutno 24.99 eura za godinu dana, i automatski vam se dupliraju svi koraci, što znači kad koristite boost 2x, dobijate četiri puta više sweatcoin-a nego inače.

Gde i kako da potrošite zarađene Sweatcoine?

U okviru aplikacije postoji online prodavnica, gde za sweatcoine možete kupiti neke proizvode, fitness opremu, parfeme, programe treninga, ostvariti dodatne popuste za određene usluge i slično. 

 

Takođe, postoje i dnevne aukcije na kojima možete učestvovati sweatcoinima umesto novcem. Sweatcoin možete da darujete u dobrotvorne svrhe, za beskućnike, decu, životinje, šume, prirodu…

 

Ipak, najprimamljivija opcija je da ga unovčite. Isplata je ranije bila moguća putem PayPala, ali tek kada ostvarite oko 1000 dolara. Međutim, ova opcija je od skoro ukinuta, ZAŠTO? pa zbog toga što je najavljeno da početkom septembra izlazi njihov token pod nazivom “SWEAT”. 

 

S’toga svi novčići koje posedujete biće konvertovani u Sweat tokene u razmeri 1:1. Vrednost Sweat tokena još uvek ne znamo, ali nadamo se da će biti uspešan projekat, jer jako pozitivno je to što će token biti kreiran na NEAR protocol blokčejn mreži. 

Alternative Sweatcoin-u

Ako ste razmatrali Sweatcoin kao digitalnu valutu, možda se pitate o čemu se radi. Baš kao i Bitcoin, Sweatcoin je oblik alternativne valute u kojoj zarađujete novčiće kroz fizičku aktivnost. Možete ih koristiti za kupovinu proizvoda ili popusta u raznim prodavnicama. Ipak, na kraju krajeva, Sweatcoin nije dobar način da zaradite pravi novac.

 

Ako razmišljate o uključivanju u ekosistem Sweatcoin, trebalo bi da razmotrite ove alternative. Iako je Sweatcoin još uvek nov, već je stekao milione korisnika. To znači da je dovoljno zreo da uspostavi ekonomski model. U međuvremenu, platforme za zaradu postaju sve popularnije. 

 

Sweatcoin je jedna takva opcija, jer vas nagrađuje za šetnju na otvorenom i poboljšanje nivoa vaše kondicije. Štaviše, Sweatcoin je dizajniran da podiže moral, što je posebno važno ako radite od kuće.

 

Sweatcoin je dostupan za Android i iPhone. Aplikacija prati vašu fizičku aktivnost i nagrađuje vas sa 0,95 SVC za svakih hiljadu koraka koje napravite. Ovi novčići se mogu potrošiti na niskobudžetne ponude ili uštedeti za veće stavke.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE SWEATCOIN KRIPTOVALUTU ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

U stvari, u jednom nedavnom eksperimentu, korisnici SVC-a su mogli da otkupe PS4+ igru za nekoliko stotina novčića. Iako su mnogi ljudi impresionirani karakteristikama Sweatcoin-a, takođe je važno napomenuti da ova aplikacija ima neke ozbiljne nedostatke.

 

Jedna alternativa Sweatcoin-u je STEPN. To je aplikacija koja nudi besplatnu verziju i premium verziju koja korisnicima daje pristup premium funkcijama. Besplatan je za preuzimanje i ima preko 600 partnera, uključujući brendove, osiguravače i vlade. 

 

Njegova popularnost nastavlja da raste kako Sweatcoin dobija sve više korisnika. Sa preko 64 miliona korisnika, Sweatcoin je u porastu.Dok osnivači Sweatcoin-a tvrde da je kriptovaluta budućnost interneta, već postoji mnogo aplikacija koje obećavaju iste prednosti. Aplikacija čak nudi svakodnevna ažuriranja koja ažuriraju njen algoritam. 

 

Na kraju krajeva, Sweatcoin je decentralizovana aplikacija. Umesto da koristi kriptovalutu, aplikacija koristi interne nagradne poene pod nazivom Sweatcoins. Kada prikupite dovoljno svitkoina, možete ih koristiti za kupovinu Amazon vaučera ili PaiPal vaučera. 

 

Kompanija planira da objavi novi token SVEAT, SVEAT, koji će korisnicima omogućiti da kovaju sopstvenu valutu.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE SWEATCOIN KRIPTOVALUTU ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

STEPN je opcija za ozbiljne trkače koji žele da zarade Sweatcoin. Aplikacija Sweatcoin Cripto je jednostavnija alternativa. Ali aplikacija je i dalje praktičnija. Ne zahteva sprint da biste zaradili valutu. Ne treba vam čak ni članstvo u teretani da biste ga zaradili. Ako samo želite da zaradite neku kriptovalutu, aplikacija Sweatcoin je pravi način.

 

Bitcoin (BTC) je jedna od najpopularnijih valuta, ali je teško zaraditi sa njom. Ograničena ponuda bitkoina znači da mogu potrajati meseci za obradu jednog novčića. Sweatcoin je pouzdaniji. Za razliku od Bitcoin-a, Sweatcoin vam omogućava da zaradite novac kroz fizičku aktivnost. Takođe možete zaraditi dodatni novac kao kupac namirnica ili kurir na biciklu. Međutim, ne isplati se mnogo. I, ako ozbiljno razmišljate o zaradi, Sweatcoin možda nije za vas.

 

Potencijal Sweatcoin-a da poremeti industriju nezamenljivih tokena (NFT).

Porast kriptovalute doveo je do novih vrsta kriptovaluta, a Sweatcoin bi mogao biti jedan od njih. Kao token koji se kreće za zaradu (M2E), Sweatcoin ima potencijal da poremeti industriju nezamenljivih tokena (NFT)

 

Ova kriptovaluta će omogućiti korisnicima da zarade i otkupe svoje novčiće na bilo kojoj berzi, omogućavajući im da učestvuju u upravljanju. Ova karakteristika će dodatno pojačati misiju kompanije da izgradi otvorenu ekonomiju za milijardu ljudi.Za razliku od tradicionalnog NFT-a, Sweatcoin je decentralizovan i može se koristiti na različitim platformama. Njegova decentralizovana priroda olakšava mu da poremeti NFT industriju

 

Njegova mala ponuda je takođe privlačna za programere igara, jer će im omogućiti da prodaju ograničen broj karata za jednu igru. Pored toga, Sweatcoin je svestrana valuta.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE SWEATCOIN KRIPTOVALUTU ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Brojni posmatrači veruju da je industrija ne-zamenljivih tokena spremna za veliki procvat. Tržište je već fragmentirano, ali mnogi igrači primenjuju strategije rasta. 

 

Nekoliko od ovih igrača uključuje Binance Services Holdings Ltd., Dapper Labs Inc., Foundation Labs, Funko Inc., Mintable. aplikaciju, OpenSea i Rarible.

 

Kako tržište raste i barijere za ulazak se smanjuju, kupovna cena velikih salda tokena će se povećati. Ovo će podstaći potražnju i potencijalno povećati profit. Ako Sweatcoin postane popularan, cena velikih salda tokena će porasti. Ako se to dogodi, cena će porasti, a potražnja Sweatcoin-a će porasti, a vrednost tako velikih bilansa će naglo porasti.

 

Nedostatak infrastrukture je najveći razlog iza NFT hakova. Nedovoljna infrastruktura znači da neki projekti daju prednost troškovima i efikasnosti u odnosu na sigurnost. Uprkos ovim problemima, NFT aplikacije su spremne da promene svet, a NFT industrija nije izuzetak. 

 

Potencijal da Sweatcoin poremeti NFT industriju je ogroman. Ako se može široko usvojiti, to će transformisati svet.

 

Igre za zaradu kombinuju društvene i gameFi elemente. U M2E igrama, učesnici zarađuju NFT tako što provode vreme na otvorenom. Korisnici moraju da nose NFT patike da bi zaradili svoje NFT

 

Neke od ovih igara su besplatne, dok druge zahtevaju NFT kupovinu. NFT se zatim mogu zameniti za fiat valute. Štaviše, M2E aplikacije mogu biti monetizovane.

 

Društveni tokeni su takođe novo sredstvo interaktivnosti između kreatora i njihovih sledbenika. Plaćanjem u tokenima, rani odani obožavaoci i kreatori imaju koristi od korišćenja kapitala i društvenih mreža. 

 

Na primer, kolaborativni VitaDAO fokusiran na zdravlje ima 3.000 članova i koristio je svoju riznicu zajednice od 9 miliona dolara za finansiranje istraživanja dugovečnosti. Društveni tokeni takođe mogu da pojačaju ekonomiju kreatora. 

 

Na primer, Džejlen Klark, poznati poverlifter, lansirao je token $JROCK u septembru. Vlasnici Sweatcoina zarađuju posebne pogodnosti kao što su besplatni treninzi i ekskluzivna takmičenja.

 

Pored finansijskih implikacija svog remetilačkog modela, Sweatcoin bi potencijalno mogao da poremeti tržište nezamenljivih tokena (NFT). Očekuje se da će njegov porast nastaviti da raste i dostići vrednost procenjenih 600 miliona dolara do 2021. 


Međutim, rizici ove disruptivne tehnologije su visoki. To bi čak moglo biti katalizator za porast alternativnih valuta, uključujući kriptovalute.

Sweatcoin - pitanja i odgovori

Swat je (POV) dokaz rada Cripto Coin zasnovan na ERC20 standardima, koji se može rudariti samo sa Pocket Miner-om (TM) napravljenim i prodatim od strane Swat Coin projekta i SwatMINER APK-a koji se može kupiti iz projekta.

Na Šta Se Blockchain Koristi?

Pokrenut 29. marta 2018. od strane tima iz 14 zemalja, Swat je (POV) kripto kovanica sa dokazom rada zasnovana na standardu ERC20.

Koliko Vredi Sweatcoin?

Sweatcoin trenutno nije na listi ni na jednoj berzi kriptovaluta. Stoga se njegova vrednost prvenstveno proizilazi iz cene robe i usluga koje se mogu kupiti uz njega. Na osnovu ovoga, trenutna podrazumevana vrednost 1 Sweatcoin-a je između 0,02 i 0,05 dolara.

Kako Trgujete Sweatcoinima?

Da bi koristili ovu uslugu, korisnici Sweatcoin-a moraju prvo da dođu do kartice Kripto, zatim da izaberu Kupi BTC sa SVC-om i izaberu koliko BTC-a žele da kupe sa svojim SVC-om. Kroz ovaj proces, generisaćete kupon koji možete da koristite na Bitfinek mobilnoj aplikaciji.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE SWEATCOIN KRIPTOVALUTU ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Hoće Li Sweatcoin Postati Kriptovaluta?

Tim koji stoji iza Sweatcoin-a, najčešće preuzimane aplikacije za zdravlje i fitnes na svetu, konačno će lansirati sopstvenu kriptovalutu u septembru.

Da Li Je Sweatcoin Pravi Novac?

Sweatcoin je legitimna mobilna aplikacija koja vam omogućava da zaradite jednostavnim šetanjem dok aplikacija radi u pozadini.

Da Li Je Sweatcoin Binance?

Napomena: Ovaj novčić nije naveden na Binance-u za trgovinu i usluge.

Kako Sweatcoin Zarađuje Novac?

Sweatcoin zarađuje preko svojih brend partnera koji plaćaju da budu predstavljeni u odeljku tržišta u aplikaciji. Takođe zarađuje od reklama koje se prikazuju u aplikaciji.

Koliko Je Koraka 20000 Sweatcoina?

Koliko je koraka 20000 svitkoina? Da bi zaradio 20000 svitkoina, pojedinac bi morao da preduzme 21 milion verifikovanih koraka.

Koliko Sweatcoina Mogu Da Zaradim Dnevno?

Pod modelom besplatnog članstva može se zaraditi najviše pet Sweatcoin-a dnevno, što je jednako 5.000 koraka. Nadogradnja na sledeći nivo članstva, gde možete zaraditi 10 svitkoina dnevno, košta pet novčića mesečno.

Kako Mogu Dobiti 1000 Sweatcoina?

Završite aktivnost dnevnog bonusa tri puta dnevno. Samo se prijavite na početnu stranicu Sweatcoin-a, pomerite se nadole do „Dnevnog bonusa“ i kliknite na Isprobajte moju sreću da biste završili svaki bonus. Bonusi mogu biti i do 1000 Sweatcoina po oglasu, ali to nije uobičajeno.

Kakva Je Budućnost Sweatcoin-A?

Sweatcoin, popularna aplikacija za fitnes, trebalo bi da lansira svoju matičnu kriptovalutu kako njena potražnja raste na globalnom nivou. Očekuje se da će kompanija koja se kreće za zaradu imati najveća lansiranja kriptovaluta 2022. kako se broj njenih korisnika povećava.

Da Li Je Sweatcoin Na Coinbase-U?

Coinbase ne podržava Scanetchain.

Koliko Je Star Sweatcoin?

Sweatcoin je osnovan i lansiran 2015. Od kada smo počeli, Sweatcoin je prikupio 6,3 miliona dolara u finansiranju u tri runde. Ono što je počelo kao jednostavna ideja o dodavanju vrednosti koracima pojedinca sada se razvilo u globalni pokret.

Da Li Je Sweatcoin Aplikacija Bezbedna?

Sweatcoin je legitiman, ali nije za svakog. Ukratko, Sweatcoin nije prevara, i zaista možete dobiti proizvode besplatno ili sa popustom tako što ćete pratiti svoje korake. Međutim, aplikacija i dalje ima svoja ograničenja u pogledu toga šta možete kupiti i gde, tako da će vas razočarati ako tražite pravi novac.

Koja Aplikacija Za Hodanje Se Najviše Plaća?

Sweatcoin.

Achievement.

StepBet.

Million Steps.

Rover.

LifeCoin.

Runtopia.

MapMyFitness.

Koliko Sweatcoin Plaća Za 1000 Koraka?

Za svakih 1.000 snimljenih koraka, aplikacija će isplatiti . 95 u „Sweatcoins“. Korisnici mogu kasnije da menjaju ove novčiće za opremu za fitnes, časove vežbanja, poklon kartice i brojne druge ponude.

Da Li Je Sweatcoin Aplikacija Za Rudarenje?

Sweatcoin i druge kriptovalute kao što je Bitcoin (BTC) moraju biti ‘rudane’. ‘ Rudarstvo znači rešavanje jednačina ili obavljanje drugih zadataka da bi se zaradila valuta. Aktivnost koju morate da uradite da biste zaradili Sweatcoin je da hodate ili trčite i da aplikacija na telefonu prati vaše korake.

Mogu Li Da Koristim Sweatcoin Van Mreže?

Sweatcoin će funkcionisati bez podataka, međutim, vaš telefon treba da se poveže sa našim serverima jednom dnevno da bi nam poslao vaše podatke na verifikaciju i da biste vi primili svoje Sweatcoins.

Mogu Li Biti Plaćen Da Hodam?

Naviku hodanja možete pretvoriti u novac. Postoje različite opcije za nagrade i isplate za aplikacije koje možete izabrati. Kao fizički i digitalni proizvodi, poklon kartice, dobrotvorne donacije, pa čak i Paipal plaćanja. Ne morate čak ni da idete u teretanu.

Koje Aplikacije Vam Odmah Plaćaju?

Cashyy (Android Only)

Mistplay (Android Only)

Rewarded Play (Android Only)

Swagbucks.

MyPoints.

Kashkick.

InboxDollars.

Steady.

UKOLIKO ŽELITE DA KUPITE SWEATCOINKRIPTOVALUTU ILI  ŽELITE KUPITI NEKU DRUGU KRIPTOVALUTU ILI NEKI KRIPTO TOKEN MOŽETE POZVATI NAS ILI NAM SE JAVITI NA CHATU I MI VAM MOŽEMO POMOĆI. TAKOĐE MOŽETE POPUNITI FORMU NA NAŠOJ STRANICI O EDUKACIJI.

Trenutno s radi na mnogo uzbudljivih stvari, uključujući nove slučajeve upotrebe i aplikacije, hackathon-ovi i još mnogo toga! Naravno, najvažnija stvar je pokretanje mnogih paratime-a. Očekujte da će ovo doći vrlo brzo.


Trenutnu cenu ovog coina pogledajte ovde.

Konverzija.rs je platforma koja je kreirana u svrhu edukacije i obrazovanja o kriptovalutama, blockchain-u i decentralizaciji. 

Pročitajte najnovije vesti iz kategorije ALTKONI.

Slični članci